11 Серпня 2018
Новини

У Києві атовцю відірвало руку сміттєвозом

У Києві атовцю відірвало руку сміттєвозом

В Соломянському районі столиці стався нещасний випадок – машина, призначена для вивозу сміття, відірвала чоловікові кисть руки.

В суботу, 11 серпня, в Києві на Солом’янці чоловікові відірвало руку сміттєвозом. Про це повідомляє видання «Інформатор».

Стався драматичний інцидент у головному місті країни за адресою вулиця Волинська, 22 близько опівдня. Потерпілому, який виявився колишнім атовцем, близько 40–45 років.

Відомо, що потерпілий не є працівником жеку, та комунальником – бригадиром – працює його дружина, котра попросила благовірного підсобити з прибиранням території, бо в комунальній службі брак людей. Чоловік вивантажував сміття у сміттєвоз, діставав із контейнера жіночі сумки, які хтось викинув, коли ремінь однієї із сумочок зачепився за механізм у машині, який переробляє відходи. В результаті чоловіку відірвало кисть руки.

Дякувати Богу, від крововтрати потерпілий не помер: його напарники швидко зорієнтувалися і наклали джгут до прибуття «швидкої». А також повідали поліцейським, які прибули на місце подій, що постраждалий недавно цілим і неушкодженим повернувся із зони проведення АТО, а тут його спіткала така біда.

Як попередньо вважають у поліції, причиною нещасного випадку стала халатність самого потерпілого. Чоловіка із понівеченою кінцівкою госпіталізували медики, на місці працюють патрульні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція, нещасний випадок
В тему