11 Серпня 2018
Новини

Померла ще одна дитина, яка постраждала у страшній автоаварії в Запоріжжі

Померла ще одна дитина, яка постраждала у страшній автоаварії в Запоріжжі

Число жертв, чиї життя забрала моторошна ДТП у Запорізькій області, виросло до семи. У лікарні під час проведення операції померла ще одна потерпіла в цій аварії дитина – 2011 року народження. Про це повідомляє «5 канал».

Все ще під наглядом медиків залишаються п’ятеро дорослих, троє з яких лежать у реанімаційному відділенні та ще двоє – в інтенсивній терапії. Ще чотирьох постраждалих пасажирів злощасної маршрутки-«спринтера» лікарі після огляду відпустили додому.

«Це переломи тих чи інших відділів хребта, переломи ребер, черепно-мозкова травма, перелом ключиці, забиття. В реанімації перебувають дві жінки, чиї діти загинули, і в реанімації перебуває потерпілий, котрий був безпосередньо в автомобілі як пасажир. Одному пацієнтові взагалі не потрібно буде проводити оперативного втручання, у пацієнтки ми зараз оцінюємо тяжкість ушкодження. Шанси 50 на 50, чи потрібна буде операція», – коментує ситуацію Ігор Шишка, головлікар обласної клінічної лікарні.

За інформацією журналістів «5-го», із жінками, які втратили в цій аварії дітей, працюють психологи.

Нагадаємо, смертельне зіткнення рейсового автобуса, в якому діти з дорослими їхали з відпочинку, із КамАЗом сталося удень 10 серпня поблизу села Кам’янське. Попередньо, водій вантажівки не впорався з керуванням (нібито відмовили гальма) і багатотонна машина врізалася в маршрутку, заповнену пасажирами. Кермувальника вантажного авто затримала поліція. Відкрите кримінальне провадження. Раніше повідомлялося про загибель шести осіб, п’ятеро з яких – неповнолітні, один – дорослий, та тепер страшна цифра зросла до семи…

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, поліція, аварія, запоріжжя
В тему