10 Серпня 2018
Новини

Луцького педофіла, який розбещував восьмилітню дитину, надовго кинули за ґрати

Луцького педофіла, який розбещував восьмилітню дитину, надовго кинули за ґрати

Літній житель обласного центру, що вчиняв розпусні дії відносно маленької дівчинки, наступних п’ять років бачитиме небо «в клітинку».

До п’яти років тюремного ув’язнення засудили мешканця обласного центру, який розбещував дівчинку восьми років. Ідеться в повідомленні прес-служби прокуратури Волині.

За принципової позиції прокурорів місцевої прокуратури, які підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про розбещення малолітньої, вчинене 67-річним жителем обласного центру, Луцький міськрайонний суд виніс педофілу вирок – п’ять років позбавлення волі.

Розпусні дії щодо другокласниці зловмисник вчинив у липні 2017 року.

Судово-психіатрична експертиза засвідчила, що на час вчинення злочину чоловік перебував у стані обмеженої осудності через наявний у нього психічний розлад. Відтак його визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України, та призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

Крім того, у місцях несвободи до засудженого застосують примусові заходи медичного характеру у вигляді амбулаторної психіатричної допомоги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, педофіли, кримінал, Волинь
В тему

Останні матеріали