9 Серпня 2018
Новини

На Одещині місцеві жителі потерпають від ромів, але бояться звертатися у поліцію

На Одещині місцеві жителі потерпають від ромів, але бояться звертатися у поліцію

Вчора, 8 серпня, на Ізмаїльському центральному ринку (Одеська область) стався кричущий інцидент. Три жінки ромської національності, добре відомі місцевим жителям кишеньковими крадіжками, напали на вагітну дівчину. В результаті постраждалу з підвищеним тонусом матки відвезли на «швидкій» в Ізмаїльський перинатальний центр, – пише «Бессарабії INFORM».

Постраждала – жителька одного з сіл Ізмаїльського району. Жінка знаходиться на 6-му місяці вагітності. У цей день вона разом з мамою і братом робила покупки на ізмаїльському ринку.

В якийсь момент, жінка стала свідком того, як циганки вкрали гроші з барсетки стороннього чоловіка і відразу ж поспішила його про це попередити. У цей момент вона сама відчула, як хтось «копирсається» у її власному рюкзаку і схопила злодія за руку. Нею виявилася одна з тих самих циганок.

До злодійки тут же підбігли на «підмогу» ще дві одноплемінниці і стали тягнути нещасну вагітну за волосся і бити по обличчю. Заступилися за дівчину родичі. Вони спробували відігнати від неї нападників, в результаті чого почалася бійка. А після того, як до місця конфлікту стали збігатися і роми-чоловіки, зав'язалося справжнє побоїще.

Вщухли пристрасті тільки після того, як на місце події були викликані співробітники поліції.

Правда, через стрес вагітній стало погано – у неї піднявся тонус матки і її госпіталізували. Зараз вона знаходиться в лікувальному закладі. Її здоров'ю і здоров'ю її дитини нічого не загрожує.

Як вдалося з'ясувати журналістам «Бессарабії INFORM», у поліції ніякого розгляду за фактом нападу на вагітну не проводиться, так як заява від постраждалої не надходила (з ромами, зазвичай, ніхто не хоче зв'язуватися – бояться).

Що стосується чоловіка, у якого циганка вкрала гроші, він спочатку написав заяву про крадіжку, але потім подав зустрічну заяву про те, що претензій ні до кого не має (нібито гроші знайшлися).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, цигани, кримінал, одеса
В тему