9 Серпня 2018
Новини

Овнам відпочивати, а Стрільцям працювати понаднормово

Овнам відпочивати, а Стрільцям працювати понаднормово

Гороскоп на четвер, 9 серпня 2018, підкаже усім знакам зодіаку, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Овен - сприятливо позначиться активний відпочинок і спілкування з дітьми. Дуже вдалий день для пошуку втрачених речей. Дитина, що народилася сьогодні, як правило, доживе до глибокої старості. Сни і бажання тримайте в таємниці.

Телець - цей день краще присвятити справам, які вже розпочаті і вимагають швидкого завершення. Можливі неприємні звістки. Цілком імовірним є серйозний конфлікт з особливою протилежної статі. Але печаль і тривога будуть короткочасними.

Близнюки - успіхи в особистому житті дуже сумнівні. Вірогідні домашні клопоти, проблеми з дітьми або нездужання. Постарайтеся провести день поза домом. Рекомендуються усамітнення, прогулянки, відвідування бібліотеки.

Рак - по можливості відмовтеся від нових знайомств, не проявляйте активності в комерційних справах, скоротіть спілкування з оточуючими людьми. Можливі підступи недругів, помилкові поради або провокація недоброзичливців.

Лев - для Львів сьогодні несприятливий день. Життєвий потенціал знижений, що може спричинити загострення хронічних захворювань. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму.

 Діва - день символізує вибір і досягнення мети. Професійні справи зажадають максимальної концентрації, дисципліни і організованості. Ймовірно, чоловіки-Діви зможуть вирішити важливі проблеми на роботі, виправити старі помилки. По відношенню до близьких людей проявіть вроджену чесність і порядність.

Терези - сьогодні вам доведеться зіткнутися з дрібними домашніми проблемами. На деякий час навіть здасться, що ці проблеми можуть звести нанівець весь ваш життєвий потенціал. Може, ви перенервували і тому неадекватно реагуєте на події. Вірогідні болісні сни, погіршення самопочуття, хвороба. Вам необхідний повноцінний і тривалий відпочинок.

Скорпіон - в цей день остерігайтеся пліток і наклепів. Хтось знову буде намагатися надіслати вам неприємності. Будьте пильні і обережні в обіцянках. Не приймайте ніяких важливих рішень і вичікуйте. Для чоловіків-Скорпіонів існує ймовірність вигідної ділової пропозиції, яку слід добре обміркувати, перш ніж дати згоду.

Стрілець - несподівані обставини змусять вас працювати понаднормово і навіть займатися абсолютно незнайомою справою. Остаточний результат цієї діяльності буде залежати тільки від вашої здатності швидко реагувати на зміни. У другій половині дня ймовірно деяке поліпшення фінансового становища, пов'язане з вигідною покупкою або випадковим виграшом.

Козеріг - енергетично потужний день. Потрібно бути дуже обережним і уважним в справах: прибуток можна отримати тільки від старих проектів. На шляху до взаємної згоди багато проблем, тому природні порядність і чесність виявляться доречними.

Водолій - сьогодні домашні клопоти заберуть у вас весь час і сили. Ймовірно, що близькі люди не розділять вашої думки, що значно ускладнить вашу діяльність. Слід конструктивно використовувати життєві сили. У другій половині дня жінки-Водолії можуть познайомитися з цікавою людиною, який на якийсь час займе все їх помисли.

Риби - цей день може піднести вам сюрпризи і несподівані звістки, як погані, так і хороші. Обстановка в сім'ї може бути натягнутою. Стосунки з коханими будуть випробувані на міцність. Тим, хто збирається в подорож, зірки радять бути обережними в спілкуванні з незнайомими людьми. Не варто сприймати серйозно їх слова і наміри.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему