8 Серпня 2018
Новини

Смертельна ДТП у Львові: пішоходи переходили дорогу в невстановленому місці

Смертельна ДТП у Львові: пішоходи переходили дорогу в невстановленому місці

У Львові 18-річний водій автомобіля «ВАЗ-2109» скоїв наїзд на трьох пішоходів, внаслідок чого одна людина загинула на місці, також травмовано жінку з дитиною.

Про це йдеться в повідомленні Департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації на сторінці у Facebook.

Пригода сталася 7 серпня, о 21:23, на вул. Пасічна-Лисинецька. Згідно з інформацією, 18-річний львів‘янин, керуючи автомобілем «ВАЗ-2109», скоїв наїзд на пішоходів, які переходили дорогу в невстановленому місці. Від отриманих травм 70-річна жінка загинула на місці ДТП. Ще двох постраждалих – 33-річну жінку та 11-річного хлопчика, госпіталізовано з травмами різного ступеню важкості. У дитини діагностовано важку поєднану травма тіла, закриту травму грудної клітки, закриту травму живота та закриту черепно-мозкову травму. І загибла і травмовані – мешканці Львова.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють причини і обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, дтп, смерть
В тему

Останні матеріали