7 Серпня 2018
Новини

Інтернет-видання «Волинь24» обрало 100 людей, які змінили наш край у 2017 році

Інтернет-видання «Волинь24» обрало 100 людей, які змінили наш край у 2017 році

Інтернет-видання «Волинь24» видало друком унікальний журнал «100 людей, які змінили Волинь. 2017».

Це сто розповідей про сотню людей, які своїми діями у 2017 році змінили той край, де живуть, – пише «volyn24».

Не обов’язково змінили на краще. Та все ж більшість фігурантів рейтингу – люди з позитивними досягненнями.

Як зазначає головний редактор «Волинь24» Юрій Ричук, цьогорічний «ТОП-100» – відрізняється від своїх аналогів. Тут зібрані люди, які реально щось зробили. І зробивши це, досягли змін. Тим самим вписавши себе в історію Волині. Принаймні 2017 року.

У цьому рейтингу є як відомі державні мужі, так і рядові волиняни, є митці і лікарі, бізнесмени та вчителі, голови ОТГ і депутати, айтішники і священики – всі ті, кому було небайдуже до життя Волині у 2017-му і чиї справи надихали, дивували і змушували вірити в краще.

Концепція проста: «ТОП-100» – це 10 рейтингів по 10 людей.

Серед осіб, яким пощастило потрапити у цей рейтинг є народний депутат України Степан Івахів, екс-голова обласної адміністрації Володимир Гунчик, голова Обласної Ради Ігор Палиця, керівники православних церков Київського та Московського патріархатів Митрополит Михаїл та єпископ Нафанаїл. Розділ «Бізнес» очолює співласник заводу «Біо-пек» Ярослав Галькевич, розділ «Громадські ініціативи» – волонтерка Наталія Попова, розділ «Політика» – перший заступник голови облради Олександр Пирожик.

Крім відомих людей, які у всіх на слуху, та про яких чи не щодня пишуть ЗМІ увійшли і ті, які запам'яталися добрими ініціативами. Це, наприклад, автори соціального проекту про збір хліба для нужденних Наталія та Андрій Шафети, фельдшер «швидкої» Валентин Кот, який врятував з-під води хлопчика, а також співорганізатор створення першого у Луцьку облагородженого майданчика для вигулу собак Андрій Сірук.

Серед представників ЗМІ є і Тарас Хотимчук – засновник газети «Твій вибір».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, Політика, книги
В тему