7 Серпня 2018
Новини

Масове отруєння на Волині: офіційно підтвердили, що в готельно-ресторанному комплексі «Садиба на джерелах» виявили сальмонелу

Масове отруєння на Волині: офіційно підтвердили, що в готельно-ресторанному комплексі  «Садиба на  джерелах» виявили сальмонелу

Як ми уже повідомляли, справжній скандал розгорівся після завершення весілля, яке відбулося 28 липня в елітному ресторані «Садиба на джерелах», що у Ківерцівському районі на Волині.

В ході епідеміологічного розслідування фахівці провели бактеріологічне обстеження харчоблоку, продуктів харчування, питної води, а також працівників ресторанного закладу. За результатами лабораторних досліджень в 1 пробі виявлено сальмонелу та бактерії групи кишкової палички з обладнання на харчоблоці.

Про це інформує обласний лабораторний центр МОЗ України.

У домашніх осередках та на об’єкті спалаху провели дезінфекцію.

Епідрозслідування триває.

Про те керівництво волинського ресторану, у якому під час весілля отруїлися гості, навіть після офіційного підтвердження  результатів  лабораторних досліджень, так і не зв’язалося з потерпілими.

Окрім того, за фактом масового отруєння людей слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Подробиці читайте тут: Весілля у елітному ресторані на Волині закінчилося масовим отруєнням гостей: подробиці від потерпілих (фото).

Масове отруєння на весіллі в елітному ресторані на Волині: що обіцяє керівництво закладу

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, сальмонельоз, кримінал, Надзвичайні події
В тему