7 Серпня 2018
Новини

Місячний календар на вівторок, 7 серпня 2018: небезпека конфліктів і розставань

Місячний календар на вівторок, 7 серпня 2018: небезпека конфліктів і розставань

7 серпня розпочався 25 місячний день. День вдалий для торгівлі, судових справ, переїзду або відрядження. Присвятіть себе неспішним справам. Дуже корисна концентрація на духовних проблемах, непогано виспатися і відпочити. Можливе загострення хронічних захворювань.

Місяць перебуває в порядку спадання фази. Для даного періоду властива неквапливість, м'якість, якась млявість. Це час досить пасивний. Сили і енергія в даний час стрімко йдуть на спад.

Через це рекомендовано закінчувати справи, а також керувати поточними. Свіжі думки та ідеї слід відсунути на початок наступного місяця за місячним календарем. Оптимальний час для підбиття підсумків.

У четверту місячну фазу загальна активність зменшується. В даний період доцільно зменшити фізичні і психічні навантаження. Рекомендовано цуратися конфліктів, як в справах бізнесу, так і в особистих відносинах. Характерно підвищення ймовірності сварок і розставань.

Люди в цей період вкрай чутливі, вразливі, у великій мірі схильні до образ. Цей стан відбивається і в сфері бізнесу. Тому в діловій сфері значні зустрічі бажано призупинити до наступної фази місячного місяця.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему