6 Серпня 2018
Новини

Лучани протягом трьох днів зможуть помолитися та поклонитися до мощей десяти цілителів

Лучани протягом трьох днів зможуть помолитися та поклонитися до мощей десяти цілителів

Всеукраїнський хід з мощами цілителів прибуває до собору Всіх Святих Землі Волинської

6 серпня 2018 року Волинська єпархія УПЦ приймає Всеукраїнський хресний хід з мощами десяти святих цілителів. У понеділок мощі привезуть до кафедрального собору Всіх Святих Землі Волинської, де святині перебуватимуть до ранку середи, 8 серпня. Інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ.

Як зазначено у повідомленні, у вівторок, 7 серпня, мощі на нетривалий час перевезуть до приміщення Волинської обласної клінічної лікарні у селі Боголюби Луцького району, де об 11:00 відбудеться Богослужіння для важких хворих. Після цього святині знову будуть знаходитись у кафедральному соборі Всіх Святих Землі Волинської.

В середу, 8 серпня, о 8:00 мощі привезуть до храму УПЦ, що знаходиться на території Луцького військового госпіталю, а далі хід вирушить з Волинської області.

Нагадаємо, всеукраїнський хресний хід з мощами великомученика Пантелеімона Цілителя, священномученика АнтипиПергамського, святого Луки Кримського, безсрібників Косми і Даміана, преподобного Агапіта Печерського, преподобних Даміана й Іпатія Печерських, преподобного Арсенія Каппадокійського, священномученикаІракліда Кіпрського триває вже близько року.

Святині відвідали вже майже всі єпархії Української Православної Церкви, і Хресний хід з мощами цілителів дійшов до Волині та Рівненщини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, церква
В тему