5 Серпня 2018
Новини

Андрій Білецький розповів про намір йти в президенти

Андрій Білецький розповів про намір йти в президенти

Під час гутірок на другий день фесту «Бандерштат-2018» перший командир полку спеціального призначення Нацгвардії «Азов», а нині народний депутат Андрій Білецький відповів на запитання щодо того, чи буде він балотуватися на наступних виборах у президенти України.

«У нас є Національний маніфест, підписаний націоналістичними силами України. Окрім Національного корпусу туди входять ВО «Свобода», Правий сектор, С14 (Січ) - українська праворадикальна громадська організація, що декларує прихильність до українського націоналізму – редакція), обидві ОУН, велика кількість громадських та ветеранських організацій і формувань тощо. 

Це лише перший крок на важкому шляху. Але ми діємо у дусі провідника, полковника Армії УНР, команданта УВО, голови Проводу українських націоналістів, першого голови ОУН, одного із ідеологів українського націоналізму. 

І кожен з тих, хто підписав Національний маніфест, має придавити власні амбіції, але організувати усім разом єдину пробойову націоналістичну силу. Це наше на сьогодні головне завдання. 

Щодо виборів президента, то ми не женемося за якимось визначеним прізвищем. Ми маємо обрати одного націоналістичного кандидата. Особисто я буду працювати на будь-кого, кому викажуть довіру усі націоналістичні сили. 

Якщо цією людиною стану я, то будьте певні, що я готовий нести відповідальність, адже був відповідальним як командир за своїх бійців. Знаю, наскільки це важкий тягар. Вчора ми відвідували сім’ї наших загиблих. І це теж повністю моя відповідальність, що не стало батька у двох синів. Адже у тому бою, коли його вбили, командував бійцями саме я. 

Так само на моїй відповідальності Хома, Герой України (Андрій Снітко з Маневицького району Волинської області, український вояк батальйону «Азов». Герой України. Героїчно загинув у 18 років, накривши своїм тілом ворожу гранату, під час бою за Іловайськ 20 серпня 2014 у віці 18-ти років. Своєю смертю врятував життя двом бойовим побратимам, - редакція). Тому відповідальність я брати готовий, а кандидат від націоналістичних сил має бути один-єдиний – така моя позиція», - заявив народний депутат Андрій Білецький.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему