5 Серпня 2018
Новини

Центр Житомира став знімальним майданчиком для серіалу з Писанкою

Центр Житомира став знімальним майданчиком для серіалу з Писанкою

Біля будівлі Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера знімають багатосерійний фільм «Кріпачка».  

Про це у соцмережі повідомляють житомиряни. Пише Житомир.info.

У коментарях під дописами житомиряни зазначають: це 48-серійний фільм «Кріпачка», в одній з головних ролей виступає Руслана Писанка.

На сайті телеканалу СТБ повідомляється: СТБ спільно з FILM.UA розпочали зйомки багатосерійної костюмованої драми «Кріпачка». Зйомки триватимуть більше року та пройдуть, зокрема, у Житомирській обласній філармонії.

«Зйомки будуть продовжуватись більше року та пройдуть у найбільш мальовничих куточках України: садибі Чечеля (с.Самчики, Хмельницька область), замку Вишневецьких (Тернопільська область), палацо-парковому ансамблі «Качанівка» (Чернігівська область), музеї ім. Пирогова у Вінниці, Житомирській обласній філармонії та ін.», - інформує СТБ.

Довідково: 
У серіалі «Кріпачка» розповідається історія 18-річної Катерини. Вона гарна, розумна та за велінням своєї хрещеної мами вихована як шляхетна панянка, але для всього світу Катерина – лише чужа власність, кріпосна найбагатшого поміщика у Ніжині Червинського. 
У боротьбі за свою свободу та право бути щасливою їй доведеться пережити смерті найближчих людей, стати власністю жінки, яка її ненавидить та мріє вбити, вижити під час народного повстання, врятуватись від переслідувань маніяка в страшному світі київських борделів і знову та знову бігти від того, хто хоче отримати її більш за все на світі.

Зі слів креативного продюсера та автора ідеї Тали Пристаєцької, події відбуваються у 19 столітті.
«Такі історії – це завжди красиво, це завжди про кохання, шляхетність, про боротьбу піднесеного з низьким та негідним», – коментує Тала Пристаєцька.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, житомир, кіно
В тему