4 Серпня 2018
Новини

Який сюрприз підготували зорі для всіх знаків зодіаку, та як діяти у тій чи іншій ситуації

Який сюрприз підготували зорі для всіх знаків зодіаку, та як діяти у тій чи іншій ситуації

Гороскоп на суботу, 4 серпня 2018, підкаже, як діяти в тій чи іншій ситуації.

ОВЕН

Вам не варто планувати сьогодні поїздки та екскурсії, бажано не планувати жодних серйозних справ. Найбільші труднощі можуть виникнути при спробі зміцнити ділові зв'язки. Також це не найкращий час для контактів з колегами по роботі. А зайва увага до протилежної статі принесе лише шкоду. У другій половині дня можливі порушення договірних зобов'язань з боку партнера.

 

ТЕЛЕЦЬ

 У цю добу не варто занадто багато бути на людях. Особисте життя Тельців сьогодні в ненайкращому стані, однак самовладання ви при цьому не втратите і будете непогано керувати своїми почуттями. Можливо, що ввечері ви станете більш наполегливими, відкритими і прямими при спілкуванні з коханою людиною і діловими партнерами.

 

БЛИЗНЮКИ

 Нові плани Близнюкам сьогодні краще обмірковувати з довіреними друзями. Найбільш успішно складуться будь-які справи, пов'язані з контактами, комунікаціями, інформаційним і товарним обміном. Але для того щоб домогтися свого, будьте готові до жертв і втрат. Неприємна розмова може затягнутися, але від цього не стане більш конструктивним. Утримайтеся від нових починань, особливо авантюрних. Проте, одиноким Близнюкам неодмінно варто перебувати сьогодні у всіх на виду.

 

РАК

 Це непоганий день для починань у Раків. Якщо ви хотіли б поміняти свою роботу, то сьогодні вам не важко буде знайти престижну посаду з більш високим окладом. Це  наштовхне вас на думку, що вам варто зайнятися підвищенням рівня свого професіоналізму. У другій половині дня можуть зрости доходи у аналітиків, фінансистів.

 

ЛЕВ

Частину дня Леви можуть провести в домашній обстановці. Ви можете призначати важливі для вас зустрічі і обробку інформації, що цікавить. Деякі ситуації дня можуть носити виражений екзаменаційний характер, не виключені вже знайомі вам сюжетні повороти. Можливо, хтось буде тестувати ваші професійні навички або перевіряти відповідність займаній посаді. На вас можуть мати позитивний вплив люди, що живуть в інших містах, з якими ви, можливо, спілкуєтеся тільки по телефону або в інтернеті.

 

ДІВА

 Сьогодні ситуація для Дів зміниться в кращу сторону. Але обставини напевно змусять вас зайняти пасивну позицію або будуть тримати в стані невизначеності.  День вдалий для Дів, які вже пройшли з коханою людиною період першого пізнавання один одного. А самотні Діви зможуть завести романтичні знайомства далеко від дому.

 

ТЕРЕЗИ

 Від рядових фінансових справ Терезам краще утриматися, але ви можете активно розшукувати потрібну річ або готувати комусь сюрприз. В кінці дня вас може охопити несподіваний приплив ентузіазму. Недавній роман буде розвиватися стрімко, а низка гармонійних і сильних аспектів Венери зробить його тривалим і пристрасним. Однак прагнення до особистої незалежності може стати причиною конфлікту. Посилиться ваша енергійність, практичність, а також чуттєвість.

 

СКОРПІОН

 У цей день Скорпіони будуть налаштовані на цікаве спілкування. У цей день вас чекає несподіваний поворот подій, який в підсумку виявиться дуже сприятливим. Але домовленості про ділові зустрічі можуть зірватися за дивним збігом обставин. Якщо ви захоплюєтеся кулінарною творчістю, пора продемонструвати свою майстерність у цій області. Сьогодні у вас є шанс навчитися розуміти себе, після чого ви визначите свої головні життєві пріоритети.

 

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні у вас, нарешті, з'являться нові ідеї та свіжі сили. Якщо ви хочете отримати більше, ніж маєте зараз, вам доведеться серйозно ризикнути: наприклад, зламати звичний стереотип. І в кінці дня ви можете поміняти свою думку щодо деяких своїх планів. В особистих стосунках найбільш романтичні враження чекають вас в незвичайній обстановці (наприклад, далеко від дому).

 

КОЗЕРІГ

 Обставини закликають Козерогів до планомірної і ретельній роботі. У першій половині дня не виключено відчуття дежавю, особливо в тому випадку, якщо ви перебуваєте у відрядженні по тих місцях, в яких вже бували раніше. Вам не варто управляти чужими грошима, вкладати свої кошти в ризиковані проекти, брати нові кредити. Не поспішайте приймати рішення і підписувати контракт, навіть якщо вас хвалять і обіцяють підвищити на посаді. Козерогам  в подружніх стосунках слід бути напоготові: не виключено, що сьогодні ваша друга половинка задумала перевірку на вірність.

ВОДОЛІЙ

Не виключена зміна ваших обов'язків на роботі, можлива поява думок про зміну компанії або навіть конкретні дії, спрямовані на пошук вакансій. Відносини з колегами можуть бути досить нестабільними. Якщо ви знімаєте приміщення для ведення бізнесу, то контакти з орендодавцем в цей день не обіцяють нічого хорошого. Аж до вечора можуть зберігати свою важливість питання, пов'язані з покупками, грошовими переказами і відрахуваннями, спільною власністю. Проте, у вас додається енергії і рішучості, а багато людей будуть готові надати вам посильну підтримку.

 

РИБИ

 Це вдалий час для планування, в тому числі для створення довгострокових планів на майбутнє. Не піддавайтеся своїм і чужим агресивним настроям. Саме час налагодити ділові взаємини з тими, кого ви вважаєте (вважали) своїми конкурентами, суперниками, противниками. А одиноким Рибам варто приготуватися до нових почуттів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп, прогноз астрологів
В тему