3 Серпня 2018
Новини

Забагато широкого одягу: Регіна Тодоренко точно вагітна (фото)

Забагато широкого одягу: Регіна Тодоренко точно вагітна (фото)

Екс-ведуча шоу «Орла і решки» здивувала шанувальників новим світлинами.

На своїй сторінці в Instagram Регіна поділилася знімком, на якому добре видно її округлий животик.

Останнім часом зірка кардинально змінила стиль і замість зручного та модного одягу, який облягає її фігуру, носить балахоні наряди. Не дивно, що фанати почали подейкувати, що їхня улюблена співачка та ведуча – вагітна.

Журналісти навіть знайшли джерела, які стверджують, ніби Регіна Тодоренко і її майбутній чоловік Влад Топалов вже знають стать дитини. І за останніми даними Регіна повинна народити у грудні хлопчика. Але ніяких підтверджень цієї інформації не було. Тим паче таке не коментували Топалов та Тодоренок.

Проте на останніх фото Тодоренко не приховує свою вагітність.

Сьогодні у Instagram знаменитість опублікувала світлину. На ній Тодоренко у широкій жовтій кофті, через яку чітко видно кругленький живіт.

Любов до широкого одягу, декілька лишніх кілограмів чи все таки вагітність? Навряд чи останнє Регіна зможе довго приховувати.

Нагадаємо, молоді люди познайомились у 2017 році, працюючи разом над виставою «Заклади дружину в ломбард». Режисер вистави Сергій Рост затвердив Регіну та Влада на головні ролі.

У листопаді 2017 року 27-річна телеведуча Регіна Тодоренко розірвала стосунки, які тривали три роки, з оператором Микитою Трякіним. Розлучення дівчина пояснювала тим, що вони обоє втомилися від її подорожей. Окрім того, аби почуття не згасали, потрібно було хоч час від часу бачитися, а зважаючи на роботу Регіни, це було дуже складно. 30 листопада 2017 року Регіна Тодоренко оголосила на своїй сторінці в Instagram про те, що йде з «Орла і решки». Завзята мандрівниця пропрацювала у шоу рівно чотири роки.

Проте самотньою екс-ведуча залишалася недовго. Зараз дівчина будує стосунки з російським співаком, колишнім учасником групи Smash – Владом Топаловим.

До слова, 32-річний Владислав Топалов з 18 вересня 2015 року був одружений на Ксенії Даніліній – доньці російського бізнесмена. Але 9 березня 2017 року пара розлучилася.

А в кінці липня Влад Топалов зробив Регіні пропозицію руки і серця. Щасливі знімки з обручкою на безіменному пальці Регіна опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, регіна тодоренко, влад топалов, вагітність, Фото
В тему