2 Серпня 2018
Новини

Закордонні ЗМІ знову «возз'єднали» Пітта та Еністон

Закордонні ЗМІ знову «возз'єднали» Пітта та Еністон

З'явився новий привід для чуток – актори Бред Пітт і Дженніфер Еністон зіграють разом в романтичній комедії, – інформують закордонні ЗМІ.

Нагадаємо, пара прожила у шлюбі п’ять років. «Розлучницею» по праву вважали головну красуню Голлівуду – Анджеліну Джолі, з якою Бред зіграв разом у фільмі «Містер і Місіс Сміт». Після цього пара одружилася, завела шістьох дітей і несподівано для всіх розійшлася в 2016 році.

Розлучення з Піттом Еністон пережила не легко. Тому коли Пітт розійшовся з Анджеліною, у ЗМІ з’являлися повідомлення про налагодження стосунків між Бредом та Дженніфер. Зокрема, серед новин, які ошелешили публіку, – зізнання Пітта в тому, що його розрив з Еністон був помилкою. Також недавно повідомлялося, що Дженніфер запросила Пітта у свій дім та познайомилася з його дітьми, що викликало невдоволення Анджеліни Джолі.

Зараз же фанати Бреда і Дженніфер радіють. У Голлівуді говорять про те, що американські кінопродюсери розглядають колишнє подружжя на головні ролі в романтичній комедії. Назву фільму поки не розголошується. Відомо лише те, що Пітт і Еністон не будуть зображувати на екрані «закохану пару».

Творці комедії впевнені, що таким чином їм вдасться підігріти інтерес до фільму. Шанувальники пари будуть щасливі побачивши возз'єднання Бреда і Дженніфер, навіть на знімальному майданчику.

Однак, слід зауважити, що образа Джен та Бреда була настільки сильною, що та, у свій час, навіть не хотіла знаходитися з ним в одному місті, не кажучи вже про знімальний майданчик. Відповідно чекати на такий фільм – даремно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, бред пітт, дженніфер еністон, анджеліна джолі
В тему