2 Серпня 2018
Новини

Психологи назвали причини, чому не варто бути коханкою

Психологи назвали причини, чому не варто бути коханкою

На жаль, зараз безліч жінок погоджується на роль коханки одруженого чоловіка, не усвідомлюючи наслідків своїх дій.

Іноді коханками стають дивно порядні жінки, які просто сильно полюбили і через відсутність знання і розуміння того, що роблять, вибрали цю роль.

Ми не хочемо та не будемо засуджувати їх, а давайте краще зрозуміємо і розберемося, чому ця роль деструктивна і чому від неї потрібно відмовитися.

1 Самотність

Дуже часто жінки, які обрали шлях коханки думають: «Я буду з ним, поки не зустріну свого єдиного». Але енергетична система жінки влаштована так, що поки в її полі є чоловік, якого вона вважає своїм, вона не може притягнути іншого.

Жінка може навіть здійснювати якісь спроби налагодити своє особисте життя і створити сім'ю, але часто нічого не виходить, всі їй здаються не такими, її ніхто не приваблює.

2 Джерело задоволення

Зачасту чоловіки йдуть до коханок, коли їм чогось не вистачає в подружньому житті, це може бути як секс, так і просте співчуття та розуміння.

Коли жінки дізнаються про те, що вони є “батарейкою” для чоловіка, яка додає йому те, чого не вистачає вдома, то вони іноді це сприймають навіть як похвалу: «Ну так, він від мене “заряджається”, у нього з'являється віра в себе! Дружина йому не дає цього. Я його люблю і я не проти того, щоб віддавати йому всю себе». Але Коханка так і не стане повноцінною дружиною, а буде тільки приємним доповненням для чоловіка.

3 Гнана прокльонами дружини

Ненависть і прокльони від законної дружини переслідують коханку, а це не дуже вдалий Ґрунт для стосунків.

4 Завжди №2

Жінки, які усвідомлено вибирають роль коханки, мають низьку самооцінку, бо жінка, яка любить себе, ніколи б вибрала бути номером два, бути тінню - невидимкою. Навіть якби любила ... вона б залишила свої умови.

5 Діти

Іноді жінки кажуть, що ці відносини їм потрібні для сексуального задоволення і тільки. Але через 2, 5 або 10 років жінка все одно задумується про дітей, і кожна мати хоче, щоб її дитина була здоровою, щасливою, пов'язаною з сім'єю. Кожна мати хоче блага для своєї дитини.

Та зазвичай, татусі не дуже радісно сприймають звістку про дитину від коханки, коли у нього є вже 2 від дружини. Навіщо руйнувати сім’ю заради тої, яка просто задовільняла потреби?

Не потрібно красти чуже щастя, шукайте своє, воно десь поруч. Будьте завжди щасливі та кохані!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кохання, психологія, стосунки
В тему