31 Липня 2018
Новини

У Луцьк вперше завітав хіп-хоп гурт DILEMMA (фото)

У Луцьк вперше завітав хіп-хоп гурт DILEMMA (фото)

Вперше, за 12 років існування гурту, його учасники виступатимуть у Луцьку.

Про це самі виконавці зізналися під час прес-конференції у ТРЦ «Промінь», присвяченій концерту Lux Fm Party Tour у Луцьку.

«Ми вперше виступатимемо в Луцьку. Це круто. Тільки приїхали – відразу зустріч із слухачами, щось перекусити, потім у нас виступ, тож, на жаль, в нас мабуть не випаде нагоди погуляти містом»,-  розповіли артисти.

Також виконавці зазначили, що вчора виступали у Львові, а сьогодні уже на них чекає луцька публіка.

Учасники гурту розповіли про участь у відборі на конкурс Євробачення. Вони зауважили, що «це був повний розрив». Та додали, що їм було «прикольно виступати», та щиро надіялися, що публіка зрозуміє їхню музику. Однак, цього не сталося.

Розказуючи про свої музичні уподобання, зауважили, що полюбляють слухати Тіну Кароль, Івана Дорна, «Сальто назад» та зарубіжних виконавців, а пісні лучанина Монатика слухають тільки по радіо.

Зазначили також, що нерідко їм надходять пропозиції про запис дуетних пісень, зокрема  із заслуженими артистами.

«Цікаво, як би відреагувала публіка якби ми записали дует із Олегом Винником», - висловив думку лідер гурту Євген Бардаченко.

Розповіли учасники колективу і про свої «фішки» перед виходом на сцену. Зокрема, вони мають певний ритуал «обміну енергетиками» : кладуть руки на руки.

На завершення зустрічі усі охочі мали можливість сфотографуватися із «групою з телевізора».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, Фото
В тему