31 Липня 2018
Новини

Секс по дружбі: що необхідно знати

Секс по дружбі: що необхідно знати

Секс по дружбі не рідкість сьогодні. До відносин ви ще не готові, а задоволення хочеться і тут на допомогу приходить друг!

Які правила безпеки варто знати, практикуючи секс по дружбі?

Правильно вибери партнера. З одного боку, це не має бути хлопець, із яким ти би зустрічалася, той якому довіряєш. З іншого боку, справжній найкращий друг - теж погана кандидатура. Надто вже великий ризик втратити споріднену душу. Ну і звичайно, уникайте людей, які у відносинах.

Не обдурюйте себе. Ви мусите розуміти, що навіть якщо зовсім не сприймаєте цю людину як бойфренда/подругу, в той момент, коли ви почнете цілуватися, у вас обох почне виділятися окситоцин, який змусить емоції вирувати. Це наша хімія. Хтось із вас може захотіти більшого. Ви маєте бути до цього готовими

Не ходіть на побачення. А також не цілуйтеся і не обіймайтеся без необхідності. Ви і так маєте потужний стимул бажати все ускладнити. Не треба цьому ще й допомагати.

Не шукайте приводів зустрітися або нагадати про себе. Не треба цих повідомлень із запитаннями про те, як пройшов день… У вас різні інтереси, захоплення та й загалом різне життя.

Не ревнуйте. Це не стосунки, це секс по дружбі. Ви не маєте жодних прав на цього чоловіка/жінку, тобі нічого не обіцяли і нічого не винні.

Будьте відкриті для нових стосунків. Секс по дружбі вічно не триватиме, Вам потрібні відносини і своя сім’я.

Не поспішайте відмовлятися від сексу по дружбі, якщо зустріли іншу людину. Ти ніколи не знаєш, як все обернеться. Особливо це стосується жінок, вони схильні вигадувати, додумувати і будувати довгострокові плани на майбутнє на порожньому місці - це факт. Не думайте, що ви мусите бути вірними, якщо вас про це ще не попросили.

Будьте чесними. Якщо ви раптом стали відчувати, що ситуація виходить з-під контролю і ви більше не в змозі стримувати свої почуття, чесно розкажіть про це партнеру. Ваше рішення про те, що робити далі, має бути спільним.

Дайте собі термін у 3 місяці.  За цей час ви маєте уже зрозуміти, що робити зі своїм особистим життям. Чи бажаєте ви і далі розвивати стосунки зі своїм другом, виводити їх на новий рівень? І чи взагалі це взаємне бажання?

Пам'ятайте про те, як це закінчиться. Перед тим як зважитися на такі відносини, подумайте про всі за та проти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кохання, стосунки
В тему