31 Липня 2018
Новини

В Україні може з’явитися відкритий реєстр педофілів

В Україні може з’явитися відкритий реєстр педофілів

Правоохоронці задумались над тим, що створити відкритий реєстр педофілів. Це має запобігти багатьом злочинам відносно дітей.

Про це заявив начальник Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Національної поліції  Артем Крищенко.

«Я вважаю, що ми повинні ввести в Україні відкритий реєстр педофілів — такий, як у багатьох європейських країнах. За кордоном такі люди ніколи не зможуть влаштуватися на державну службу, у престижну фірму. Їм навіть можуть відмовити у в’їзді до будь-якої країни… Введення такого реєстру в нашій країні дасть можливість запобігти багатьом злочинам відносно дітей», -  зазначив він у інтерв’ю, опублікованому на сайті поліції.

Крищенко також розповів, що в Україні вже розповсюджена практика щодо відмови у в’їзді до країни іноземцям, яка перебувають у відкритих реєстрах інших країн.

«Ми теж це практикуємо. Наприклад, коли до нас летить іноземець, який перебуває у відкритому реєстрі, іноземні колеги нам повідомляють про прибуття такого гостя.  Ми зустрічаємо його в аеропорту та сповіщаємо про відмову у візиті до нашої країни», - розповів він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, діти, педофіли
В тему