31 Липня 2018
Новини

На Житомирщині чоловіка за те, що зірвав кукурудзу, побили до напівсмерті

На Житомирщині чоловіка за те, що зірвав кукурудзу, побили до напівсмерті

Зараз потерпілий перебуває у реанімації.

На момент прибуття до медичного закладу у потерпілого, який був без свідомості, лікарі констатували закриту черепно-мозкову травму, субарахноїдальний крововилив, а також перелом щелепи. Пише rio-berdychiv.info.

Як зазначає видання, у Бердичівському відділі поліції, і слів рідних, чоловік прийшов додому у стані алкогольного сп’яніння, побитий, але пояснювати нічого не став.

Проте, на наступний день він себе дуже погано почував і його забрала карета швидкої допомоги до міської лікарні.

Від лікаря реанімаційного відділення і надійшло повідомлення до чергової частини поліції о 12:10. Рідні побитого чоловіка 1958 року народження пояснили, бо сам потерпілий знаходився без свідомості, що він начебто зірвав у когось на грядці чи то кукурудзу, чи щось інше, йдучи додому. За цією справою його запримітили і здійняли ґвалт, а за свої діяння так званий «зловмисник» отримав чималих тумаків від двох чоловіків.

Завідуюча реанімаційним відділенням ЦМЛ підтвердила інформацію, але додала, що у зв’язку з важким станом, чоловіка було відправлено в реанімаційне відділення житомирської лікарні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження»).

Нині поліція з’ясовує усі обставини надзвичайної події.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, житомир
В тему