28 Липня 2018
Новини

Місячний календар на суботу, 28 липня 2018 - енергетично потужний день

Місячний календар на суботу, 28 липня 2018 - енергетично потужний день

28 липня 2018 року в 12:00 - день перемог. Самий енергетично потужний день. З цією енергетикою потрібно бути обережнішими.

У людському організмі прокидаються потужні сили, і якщо ви не знаєте як з ними справлятися, можете ненароком наробити лиха.

Все, що ви робите в цей день, треба робити усвідомлено. Приступати до дій необхідно тільки в тому випадку, якщо усвідомлюєте весь процес до кінця. Обов'язкова умова - довести розпочату справу до логічного результату.

День покаже, наскільки нововведення і ваші починання виявилися для вас природними і гармонійними. Слід проаналізувати причини дискомфорту і виявити шляхи їх усунення. День гармонійного розширення сфер діяльності та закріплення напрацьованих позицій в навколишньому просторі.

У людей поліпшується самопочуття, підвищуються настрій, фізична і емоційна активність. Людина стає більш енергійною і щасливою.

Саме тому на цей період емоційного і фізичного підйому слід планувати всі свої найважливіші й відповідальні справи. Цей день зможе захистити Вас від несподіванок, захистити від неприємностей і навіть допоможе отримати допомогу.

Місяць у знаку Стрілець. Це час сприяє вирішенню юридичних проблем, початку судового розгляду, подачі рапортів, заяв, а також початку співпраці із закордонними фірмами. Невідповідний час для будівництва, земляних робіт, занять, пов'язаних з обробкою каменю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему