27 Липня 2018
Новини

Професіонали відкрили секрет як знайти багатого чоловіка

Професіонали відкрили секрет як знайти багатого чоловіка

Кожна жінка мріє про казку, але у кожної вона своя. Проте, здебільшого дічата та жінки мріють про вишуканого та доброго, а головне багатого принца. Проте, одного лише бажання замало - потрібні і зусилля.

Ось кілька порад, щоб знайти омріяного і коханого.

Вдало вибране місце - половина успіху. Знайти багатого чоловіка найлегше буде в ресторанах, на прем'єрних виставках, виступах відомих ораторів. Оцініть своє оточення, і, особливо, чоловіче. Успішні друзі-чоловіки з легкістю проведуть Вас в потрібне товариство і познайомлять з вартими людьми. Якщо таких немає можна звернутися до подруг, які перебувають у вищому суспільстві, але пам'ятайте - якою б міцною дружба не була все одно залишається нотка суперництва. У цій ситуації кращої помічницею стане заміжня подруга.

Також, як показує статистика, багаті чоловіки вважають за краще і харчуватися здорово, а значить і дорого. Заглядайте якомога частіше в магазини екологічної їжі. Раптові знайомства призводять до несподіваного завершення.

«Зустрічають по одягу ...». Насамперед, треба виглядати доглянутою. Підбирати одяг потрібно зі смаком, гармонійно. Підкреслюйте гідності і приховуйте недоліки, але, ні в якому разі не дозволяйте собі виглядати вульгарно.

Для чого потрібен інтелект? Багаті чоловіки розумні, а тому дружина їм потрібна з відповідним рівнем інтелекту. Покажіть, що у вас є своя думка. Розкажіть про улюблені книги, художників і композиторів. Але тільки не брешіть! Якщо чоловік відчує брехню у такому «щирому» оповіданні можете ставити хрест на подальших стосунках з ним.

Порада: у будь-якій ситуації залишайтеся собою. Не намагайтеся бути стервом, якщо ви щира дівчина зі щирою усмішкою. Не сьогодні значить завтра Ви знайдете того, хто гідно зможе оцінити всі Ваші особливості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, стосунки, кохання, стосунки
В тему