27 Липня 2018
Новини

Місячний календар на 27 липня 2018 - не рекомендується займатися важливими справами

Місячний календар на 27 липня 2018 - не рекомендується займатися важливими справами

27 липня 2018 року в 12:00 - 14-й місячний день. Цей день покаже, наскільки прикладені вами зусилля виявилися достатніми для здійснення задуманого і були направлені в потрібне русло.

Передає mirkosmosa.ru.

Хороший день для звільнення від зв'язків, обов'язків і справ, які розпорошують сили і засоби, заважаючи зосередитися на головному. Удача супроводжує будь-яку справу. Необхідно наполегливо працювати. Не пропустіть цей день: він виключно вдалий для початку будь-якої важливої справи. Все, розпочате в цю добу, з блиском вдається. Наступного такого шансу доведеться чекати цілий місяць.

Ці дні характеризуються емоційною нестійкістю і почуттям душевного неспокою. Велика ймовірність безпричинної різкої зміни настрою (від бурхливої радості до повної апатії).

Особливо це проявляється в період повного місяця. Люди стають надмірно метушливими і вкрай збудливими. У суспільстві зростає непорозуміння, значно частішають конфлікти і сварки. Сьогодні не рекомендується займатися важливими справами. Зачекайте більш сприятливий період.

Місяць у знаку Козеріг. Не виключено, що справи будуть гальмуватися, виникнуть перешкоди. Рекомендується: планування і початок тривалої, завзятої роботи, дотримання трудової дисципліни.

У цей період можна зробити те, що давно відкладалося. Період сприятливий для спілкування з впливовими людьми старшого покоління, для будівництва, роботи з каменем, купівлі-продажу нерухомості, земельних ділянок. Невідповідний час для вступу на роботу, звернення до начальства, органів влади, для отримання грошових дотацій, кредитів, позичок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему