26 Липня 2018
Новини

Фурору в соцмережах наробили українські секс-символи з полімерної глини (16+)

Фурору в соцмережах наробили українські секс-символи з полімерної глини (16+)

Власник творчої майстерні «Теплі іграшки» із Франківщини своєю новою серією фігурок із полімерної глини, яка представляє зірок вітчизняної естради, за якими сохне і сохнуло українське жіноцтво, розважив увесь український сегмент Інтернету.

Франківець Іван Савлюк, котрий має власну творчу майстерню «Теплі іграшки» і створює із полімерної глини мініатюрні кумедні копії українських знаменитостей і звичайних людей – на замовлення, наробив фурору в соцмережах своїми новими виробами. Митець створив серію фігурок, присвячену українським зірковим мужчинам, які свого часу мали (і мають) серед українок статус секс-символу. 

Як сказано на сторінці «Теплих іграшок» у «Фейсбуку», джерелом натхнення для створення серії стала «творчість китів, титанів сучасної української естради». «Кожна мініатюра частково оголена, а історії-описи містять трішки пікантності та сексу, тому колекція розрахована на повнолітніх вовчиць, тигриць, левиць та муркотливих киць», – ідеться в дописі.

Постскриптум автор зазначає, що «всі персонажі та історії колекції вигадані, будь-яка схожість на реальних людей випадкова». Утім, у полімерних глиняних ідолах легко вгадуються риси реальних постатей української співочої сцени. Зокрема, Приборкувача Молодих Вовчиць та  вічно Юного Орла.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, курйози
В тему

Останні матеріали