26 Липня 2018
Новини

На Запоріжжі блискавка за добу вразила трьох людей

На Запоріжжі блискавка за добу вразила трьох людей

Учора у Запорізькому регіоні вирувала стихія: лили грозові дощі, шквальний вітер валив дерева, а блискавиця влучала у людей.

Так, за даними Гідрометцентру, 25 липня в області лише за годину випала півмісячна норма опадів (25 мм). Станом на восьму годину ранку четверга, 26 липня, до рятувальників надійшло 14 повідомлень про надзвичайні події, зумовлені різким погіршенням погодних умов. Зокрема, за даними обласної профспілки працівників швидкої медичної допомоги, зареєстровано два випадки ураження блискавкою у Оріхівському районі. Від небесного електричного розряду постраждали одразу троє людей. На щастя – всі вижили. Інформує прес-служба надзвичайного відомства.

Перший випадок стався о 15:06 у смт Комишуваха. Двоє чоловіків віком 49 та 18 років стояли біля магазину на вулиці Богдана Хмельницького. В цей момент блискавка вдарила в металеву конструкцію та уразила людей. Постраждалі після огляду лікарів від госпіталізації відмовились.

Згодом о 16:24 стався ще один випадок у селі Новотроїцьке. 66-річний чоловік перебував на своєму подвір’ї, коли в цей час поруч ударила блискавка. Постраждалого каретою швидкої допомоги госпіталізували до центральної обласної лікарні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, блискавка, швидка допомога, рятувальники, Надзвичайні події, запоріжжя
В тему