25 Липня 2018
Новини

За «мажора» на Hummer, який у Києві збив дитину на смерть, заступаються нардепи

За «мажора» на Hummer, який у Києві збив дитину на смерть, заступаються нардепи

Водію автомобіля Hummer екс-боксеру Кирилу Островському, який 24 липня на смерть збив восьмирічну дівчинку в Києві, повідомили про підозру.

Проте, за деякими даними, кілька народних депутатів вже заступилися за підозрюваного в скоєнні наїзду на на пішохідному переході в Києві.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє нардеп Ігор Мосійчук.

Він зазначив, що йому з самого ранку надійшло багато дзвінків від знайомих і партнерів колишнього боксера, а нині власника фірми Fit & Sweet, з проханнями не поширювати інформацію про аварію.

«Дзвонять і пишуть, пишуть і дзвонять бо одні з вбивцею до одного спортзалу ходять, інші якийсь бізнес спільний мають, а треті просто добре знайомі і всі просять не втручатися, не писати і дати можливість правоохоронцям та суду визначити, хто винен в цьому ДТП. Дійшло до того, що з цього приводу навіть зателефонували декілька колег народних депутатів. Вони правда наголосили, що вбивця має відповісти за законом, але теж просили не писати нічого про цей випадок», – розповідає нардеп.

Готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, автомобіль Островського протягнув дівчинку 50 метрів, а сам винуватець ДТП намагався втекти.

Патрулю вдалось його зупинити за 200 метрів від місця аварії. Під час затримання хлопець пручався і кричав, що з ним поступають «незаконно» - «мусорський бєспрєдєл» і таке інше.

За словами очевидців ДТП, водій автомобіля, Кирило Островський, при затриманні вимагав зателефонувати батькові і юристу, а також обіцяв заплатити всім присутнім по 1000 доларів, щоб не розголошували нікому про смертельну аварію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, дтп, діти, смерть, кирило островський
В тему