25 Липня 2018
Новини

Місячний календар на середу 25 липня 2018 - сьогодні необхідно проявляти милосердя і співчуття

Місячний календар на середу 25 липня 2018 - сьогодні необхідно проявляти милосердя і співчуття

25 липня 2018 року в 12:00 - 12-й місячний день. Цей день перевірить, наскільки ваші ділові якості відповідають дійсності.

День дії, передає mirkosmosa.ru.

Здійснюються заповітні мрії, а плани набувають реальних обрисів. Сприятливо долати бар'єри нерозуміння, знаходити точки примирення. У цей день необхідно проявляти милосердя і співчуття.

Енергетика дня допоможе робити добро ближнім. Добре дарувати подарунки, роздавати милостиню, займатися добродійністю, виконувати прохання, проявляти співчуття до того, кому воно потрібне, можна і самому звернутися з проханням. Сприятливо укладати шлюб, який буде триматися на вищій любові.

У людей поліпшується самопочуття, підвищуються настрій, фізична і емоційна активність. Людина стає більш енергійною і щасливою.

Саме тому на цей період емоційного і фізичного підйому слід планувати всі свої найважливіші й відповідальні справи. Цей день допоможе налагодити відносини з людьми, усунути плутанину в справах і думках.

Місяць у знаку Козеріг. Не виключено, що справи будуть гальмуватися, виникнуть перешкоди. Рекомендується планування і початок тривалої, завзятої роботи, дотримання трудової дисципліни. У цей період можна зробити те, що давно відкладалося.

Період сприятливий для спілкування з впливовими людьми старшого покоління, для будівництва, купівлі-продажу нерухомості, земельних ділянок. Невідповідний час для вступу на роботу, звернення до начальства, органів влади, для отримання грошових дотацій, кредитів, позичок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему