25 Липня 2018
Новини

25 липня: кого привітати з днем ангела

25 липня: кого привітати з днем ангела

Цього дня іменини відзначають Федір, Іван, Михайло, Арсен.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АРСЕН

Ім'я Арсен трактують як «мужній», «безстрашний» і «сильний». Володар імені Арсен на перший погляд здається ніжним, тихим і стриманим, володіє відмінним самоконтролем. Проте це сильний, рішучий і надійний чоловік, який начебто тільки й створювався для того, щоб брати на себе відповідальність. Арсен працьовитий чоловік, надзвичайно сумлінний, здатний вести за собою людей, має великі організаційні навички та дуже невимушено вміє ними користуватися. Він енергійний, винахідливий, амбітний, але буде просуватися в житті повільно. Арсена можна порівняти з бігуном на довгі дистанції: він знає, що подорож у сотні миль починається з першого кроку. Він чесний, благородний, такий, яким можна пишатися. Проте, як це не парадоксально, здатний з великим терпінням ставитися до важливих речей у житті, особливо в професійній сфері, й, навпаки, може бути абсолютно не стриманим, різким щодо дрібних або ж побутових речей. У дитинстві Арсен мало завдає клопоту батькам, він завжди готовий допомогти і сам відповідає за свої вчинки. Він показує себе надзвичайно дисциплінованим учнем, не прагне битись і відстоювати свої права кулаками. Воліє докласти великих зусиль, щоб підтримувати приємні стосунки з друзями. В особистих стосунках Арсен особливо вимогливий партнер, він повинен щиро захоплюватись обраною пасією, а вона повинна повною мірою відзначати всі його достоїнства і заслуги.

ІВАН

Це ім'я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає «Яхве (Бог) змилостивився, помилував».

Хлопчики з таким поширеним ім'ям можуть мати різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабкості, добра й жорстокості, ніжності й гніву.

В Іванів надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, вони багато за що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани трапляються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті всьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але бувають і скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх байдужими.

МИХАЙЛО

У перекладі означає «подібний до Бога». 

У дитинстві Михайло чарівний, ніжний, жадібний до ласки, дуже красивий і розумний. Його тягне до прекрасного, і часто від самого народження він оточений красивими речами, предметами мистецтва. Михайли прагнуть догодити всім і жити в гармонії з іншими.

В основному Михайло росте здоровою дитиною. Він привабливий, розумний, але в колективі відлюдний. На людях створює образ благополучної людини, а в душі страждає від самотності. Схильний замикатися в собі, зайво суб'єктивний. Необхідно з дитинства відволікати такого хлопчика від його думок. 

Михайло дисциплінований, цього вимагає і від інших. Ретельно підбирає розумних та інтелігентних друзів, яким відданий назавжди.

Він дуже ретельно все вибирає: одяг, книги або професію. Крім того, Михайли – прекрасні друзі, доступні, щедрі та гостинні, які легко можуть поділитися всім. Здебільшого Михайли – екстраверти, товариські, але під впливом близьких і членів їхніх сімей. Вони активні й працюють, навіть якщо темпи роботи є нерівномірними. Михайли завжди шукають другу половинку. Першорядне значення для них має сім'я, вони уважні. Михайли часто стають лікарями, юристами, вчителями, так як люблять почуватися корисними. Здатні стати керівниками найвищого рівня.

Дуже чутливий до поразок і невдач, що травмуватимуть його гордість. Працює для досягнення мети, а не для радості несподіваних відкриттів. Михайлу подобається медицина, він може успішно займатися підприємництвом. Стосунки з оточенням у Михайла складаються не відразу, він обережний, нерішучий. Уважно прислухається до внутрішнього голосу, володіє хорошою інтуїцією. Вміло приховує свою чутливість. Одна з основних його рис – висока моральність. При ньому краще не жартувати про норми моралі. У Михайла сильна воля, він повністю контролює свої почуття.

ФЕДІР

Ім'я має давньогрецьке походження й означає "Божий дарунок". Федір у дитинстві похмурий, мовчазний і впертий. Він не любить бути ініціатором дитячих ігор і перебуває іноді осторонь від однолітків. Батькам і вчителям буде особливо подобатися акуратність Федора.

Речі в нього завжди будуть у повному порядку, книги й ручки складені на столі, а з відірваним ґудзиком відразу ж прибіжить до матері чи й сам візьметься пришивати. Не любить давати списувати домашні завдання, які сам зробив. Акуратність і педантичність буде властива чоловікам із іменем Федір протягом усього дорослого життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему