23 Липня 2018
Новини

Подаруй радість особливим діткам Луцька

Подаруй радість особливим діткам Луцька

Особливими дітками називають багато категорій дітей, проте на зустрічі, яка відбулася нещодавно у Луцьку, йшлося про малечу, в якої дитячий церебральний параліч.

Як розповіли організатори, радість це дуже широке поняття, а у житті цих діток, сповненому щоденної праці на реабілітаційних заняттях, її іноді не вистачає.

"Це ж і вільна можливість нам з ними пересуватися нашим містом, і відвідувати культурні заклади обласного центру, соціалізація наших діток. Однозначно, що організація для них спеціальних майстер-класів, тематичних свят. І щасливі батьки, які мають місце для спілкування, обміну досвідом та набуття нових знань. Це ключові вектори роботи , які ми будемо розвивати та розширювати. Ми започаткували добру справу, яка буде корисною нашим діткам, їх батькам та і суспільству вцілому.

Все це і багато більшого ми плануємо реалізовувати через діяльність громадської організації «Ресурсний центр «Кольорова капустинка» для діток з дитячим церебральним паралічем та їх батьків, щоб мати більше можливостей для втілення мрій та, для того, щоб дарувати радість нашим діткам, для обміну досвідом та психологічної підтримки їх батьків. В назву «Кольорова капустинка» закладена певна двозначність. По-перше, ми всі і наші дітки – яскраві особистості, і іноді , щоб розгледіти цю особистість, треба заглянути під листочок, зняти той верхній шар капустинки, щоб побачити таланти, душу дитини. Плюс ми плануємо широкий спектр діяльності, як тих листочків у капустинці", - йдеться у повідомленні.

Крім того, організатори зазначають, що вже запланували чудову подію з популяризації організації.

"Тому запрошуємо до співпраці фотографів Луцька, які не бояться викликів і готові до експериментів. Громадська організація «Ресурсний центр «Кольорова капустинка» таким  чином хоче «голосно» заявити про своє існування та привернути увагу спільноти до наших проблем", - зазначають вони.

Контактна особа та голова організації «Ресурсний центр «Кольорова капустинка» для дітей з ДЦП та їх батьків Іванна Соха, тел. 0952051851.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, діти
В тему