23 Липня 2018
Новини

У Луцьку підприємцю не дозволяють торгувати у центральному парку

У Луцьку підприємцю не дозволяють торгувати у центральному парку

До Луцької міської ради неодноразово звертається підприємець Орися Шеремета. Жінка хоче розмістити групу стаціонарних тимчасових споруд  з літнім торгівельним майданчиком у парку культури та відпочинку.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісія міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Зі слів заступника начальника управління розвитку підприємництва Тетяни Черемис, уже декілька разів це питання виносилося на розгляд виконавчого комітету міської ради і три рази не було пыдтримане. На четвертий раз виконком все ж «дав зелене світло», проте виконувач повноважень Луцького міського голови заветував це рішення, мотивуючи свій вчинок  порушенням процедури голосування. Також посадовець додала, що якби проект рішення, мав якісь порушення, то його б на розгляд виконавчого комітету не виносили б.

Відповідно до проекту рішення погоджено Орисі Шереметі здійснення підприємницьку  діяльність без дозволу продажу алкоголю терміном на 3 роки з періодом сезонного функціонування торгових об’єктів з 15 квітня по 15 жовтня, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів.

Члени комісії не змогли уяснити, чому ж саме підприємець не може отримати дозволу на здійснення діяльності, тому вирішили винести проект рішення на розгляд сесії міськради.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, луцька міська рада
В тему