21 Липня 2018
Новини

Лев взяв ритм, а Рак задер ніс

Лев взяв ритм, а Рак задер ніс

Гороскоп на суботу, 21 липня 2018, розкаже усім знакам зодіаку, як провести вихідний день

Овен. 21 липня 2018 року Овна потрібно сконцентрувати свою волю і бажання на тому, що слід вирішити в першу чергу. Це можуть бути побутові та фінансові проблеми. Невеликі сутички з друзями або ріднею можливі, але Овну самому слід йти на компроміс. Якщо є головна мета, то не втрачайте її з поля зору ні на хвилину. Тоді кар'єрний ріст не за горами.

Телець. Гороскоп не обіцяє Тельцям безнадійний і невдалий день, але багато ситуацій все-таки будуть залежати від вашого холоднокровності. У сум'яття Тельця може ввести людина, з якою він давно не бачився. Несподівана зустріч тяжким вантажем ляже на серце, а й це можна згодом пережити.

Близнюки. 21 липня 2018 року Близнюків чекає зустріч з людиною, з якою можна зав'язати плідну співпрацю. Головне, нічого не бійтеся і виключіть підозрілість. Зате у фінансовій сфері потрібно бути уважнішими. Не вкладайте гроші в те, в чому одного разу «прогоріли». Уразливими в плані здоров'я у Близнюків будуть шлунок і серце.

Рак. Гороскоп не рекомендує Раку занадто високо задирати свій чарівний носик. Інакше можна потрапити в масу непередбачуваних і неприємних ситуацій. В любовній сфері є шанс втратити все, а також стати заклятими ворогами з обранцем. Отже, якщо Рак сьогодні буде необачним і зарозумілим, то щастя йому не бачити, як своїх вух.

Лев. 21 липня 2018 роки Лев повинен більше вірити в себе, а не сподіватися на щось ефемерне. З ранку візьміть ритм, виконуйте свою роботу і мислите позитивно. Успіх у кар'єрі Леву забезпечений, якщо він скине з себе тягар зайвих проблем і побутових клопотів. Врахуйте, щоб відправитися в потрібному напрямку і прийняти все нове, потрібно і минуле дякувати за помилки.

Діва. Гороскоп не радить Діві швидко зачаровуватися людьми, особливо, якщо знайомство триває всього кілька годин. Врахуйте, доля зіграє злий жарт, якщо будете надто довірливі і по-дитячому відкриті. У робочій сфері не заважає змінити тактику, щоб виконати все, що раніше задумали. У стані смутку Діву можуть провалити фінансові питання.

Терези. 21 липня 2018 року Терезам слід довіритися внутрішньому голосу, щоб вирішити виробничі питання. Ви так хвацько розправлялися з ними раніше, так що ж змінилося? Будьте більш оптимістичними і впевненішими. Не виключена поїздка у службових справах, після якої Терезам виплатять велику суму. Не відступайте від режиму харчування ні на крок.

Скорпіон. Гороскоп пророкує Скорпіону заплутаний день, коли навіть зрозумілі речі виявляться занадто складними. Можливо, що ви все робите з надривом і на останньому подиху. Чи не пора б відпочити де-небудь далеко від батьківщини? Загальне самопочуття Скорпіона в порядку, а от настрій на нулі. Та тут ще й сварка з одним з друзів трапилася.

Стрілець. 21 липня 2018 року Стрільцеві слід більше покладатися на логіку і розум, а не мчати вперед з недолугим поглядом. Можна укласти вигідні контракти, якщо прислухатися до інтуїції. Ініціатива в роботі вітається, тому Стрільцеві необхідно виходити до керівництва з пропозиціями. Зате в любові краще зачаїтися і почекати.

Козеріг. Гороскоп радить Козерогу ні на хвилину не сумніватися в своїй правоті, щоб закласти фундамент майбутнього. Робота робиться, а це сьогодні важливо. Для фінансових звершень день відповідний, але витрачати гроші потрібно з розумом. Мирно і компромісно підходите до вирішення житлових питань. Родичі підтримають Козерога в усьому.

Водолій. 21 липня 2018 року для Водолія не очікується серйозних зрушень у фінансовій сфері. За все доведеться платити, а також повернути давні борги. Добре ставлення до вас начальства підвищить авторитет в колі колег. Для Водолія головне жити справжніми заслугами, щоб нічого не зіпсувати. На заплановані поїздки, зустрічі та покупки краще не спокушатися.

Риби. Гороскоп пророкує Рибам хвилюючий день, але переживати про те, що не сталося, не слід. Хтось посилено почне заважати вам в роботі, постарайтеся вичислити цю людину. У справах амурних Рибам знадобиться терпіння і чуттєвість. Якщо людина по-справжньому кохана, то і не потрібно завантажувати себе непотрібними і сумними думками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему