20 Липня 2018
Новини

В Києві продавець шаурми рубанув клієнта мачете

В Києві продавець шаурми рубанув клієнта мачете

В столиці на Дружби Народів шаурміст поранив хлопця велетенським ножем, яким сік курятину для фастфуду.

В п’ятницю, 20 липня, в Києві стався нетиповий інцидент: молодого чоловіка рубанув ножем продавець шаурми. Розгорталися події на базарі поблизу станції метро «Дружба Народів». Про це йдеться у дописі популярної серед жителів столиці спільноти «ДТП.Київ.юа».

Як розповіли правоохоронцям очевидці нерівної сутички, конфлікт розгорівся між трьома парубками і торговцем ятки із шаурмою. Свідки розповідають, що хлопці та продавець кавказького фастфуду щось не поділили, голосно сварилися. У розпал словесної перепалки шар міст вийшов із МАФа і вдарив одного із опонентів здоровецьким ножем.

Жінки, які бачили це на власні очі, розповідають, що лезо холодної зброї було дуже велике і нагадувало мачете. Удар припав у руку, поранений хлопець стікав кров’ю. Перехожі зателефонували на «102» і «103». Першу допомогу надали потерпілому до прибуття бригади «швидкої» поліцейські, які приїхали на виклик.

Пораненого молодика госпіталізували. У цей момент ларьок із шаурмою на замку. На місці працюють патрульні і слідчо-оперативна група.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, напад, поліція
В тему