20 Липня 2018
Новини

Родичі загиблих у ДТП білорусів обривають телефони Нацполіції

Родичі загиблих у ДТП білорусів обривають телефони Нацполіції

На «гарячу лінію» Головного управління Національної поліції Миколаївщини, де сьогодні сталася страшна аварія, продовжують надходити дзвінки щодо громадян Білорусі, які постраждали в масштабній ДТП в Україні.

На номер «гарячої лінії», організованої Головним управлінням Нацполіції у Миколаївській області, продовжують надходити дзвінки від родичів потерпілих у сьогоднішній аварії: автобус із білорусами не розминувся із фурою, п’ять людей загинуло, багато отримали травми. Громадяни сусідньої країни продовжують телефонувати на «гарячу лінію» +3 8 (0512) – 53 – 11 – 13, щоби перевірити, чи є їхні близькі у списку постраждалих. Інформує Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Станом на цю годину вже більш як три десятки осіб звернулося за цим номером. Та поки лише один громадянин Білорусі підтвердив, що на момент автокатастрофи у салоні злощасного бусика перебували двоє його близьких.

Крім того, до поліції Миколаївщини з пропозицією допомогти звернулася одна туристична фірма: підприємці взялися безкоштовно доставити травмованих та загиблих на батьківщину. Щоб встановити всі дані осіб, які постраждали у ДТП, миколаївські поліцейські співпрацюють із ДАІ Білорусі.

Нагадаємо, сьогодні близько 5-ї ранку рейсовий мікроавтобус Volkswagen, що слідував із Одеси в білоруський Гомель, зіткнувся із вантажівкою, що стояла на узбіччі. Внаслідок автопригоди водій та четверо пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, ще 12 пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлені до медичного закладу.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, смерть, поліція, миколаїв
В тему