20 Липня 2018
Новини

У Вінниці живодери живцем зрізають шкіру із собак (фото 18+)

У Вінниці живодери живцем зрізають шкіру із собак (фото 18+)

У Вінниці зафіксовано факти жорстокого поводження із тваринами. Днями у Тяжилові, одному з районів обласного центру, якийсь нелюд (або нелюди) зідрали із вуличного пса шкіру живцем. Про це написали, зокрема, у спільноті ДТП.Київ.юа.

Тварину, на живому м’ясі в котрої висів клапоть шкури, доставили до ветеринарної клініки в тяжкому стані. Білі халати давали мізерну надію на те, що дворняга зі страшними ушкодженнями виживе, та пес у муках помер.

Зоозахисниця Тетяна Постановська зі спільноти «Я допомагаю тваринам», писала у своєму «Фейсбуку»: «Ранок почався із шоку. О дев’ятій годині подзвонила жінка і попросила приїхати. В Тяжилові, Антонова, 50, стоїть собака, у якого живцем зідрана шкіра… Дійсно: стоїть, труситься, до рук не йде, вколоти снодійне нікуди, бо одна суцільна рана. Півгодини ходили за нею, доки Юра не зловчився і не вколов. Ще годину чекали, поки засне. Довелося підколоти. Поки пес засинав, викликала поліцію. Хлопці були в шоці від побаченого. Ми повезли собаку до Дениса у «Віп Хвіст»...

Слідом за зоозахисниками, які везли скаліченого дворнягу до ветеринарів, виїхала слідча група. Поки собаку розмістили у ветклініці, слідчі приїхали. Зі слів жінки, вона написала заяву у правоохоронні органи про жорстоке поводження із тваринами. В клініці волонтери в надії зберегти псу життя накупили антибіотиків на 1500 тис. грн. «Надія, все-таки у мене є надія, що він виживе. Всіх небайдужих прошу побажати здоров’я цьому хлопчику. Помагай Бог…» – писала у соцмережі Тетяна Постановська.

Та зрештою собака сконав у муках. Як встановили ветеринари, на додачу до зідраної шкури його ще сильно били.

Того ж дня, 18 липня, у тому ж районі міста знайшли ще одного собаку з аналогічними травмами, живого. Його намагаються врятувати. Ці два випадки набули широкого розголосу, вінничани вимагають встановити особи живодерів і покарати їх.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, вінниця, тварини, кримінал
В тему