18 Липня 2018
Новини

Завтра на Батьківщину повернуть тіло українця, вбитого в Туреччині росіянином

Завтра на Батьківщину повернуть тіло українця, вбитого в Туреччині росіянином

У четвер до України літаком доставлять тіло нашого співвітчизника, котрого на відпочинку в турецькому готелі забив росіянин після футбольного матчу «Хорватія – Росія».

Тіло 57-літнього запорожця Андрія Сови, котрий помер після бійки з росіянином, транспортують літаком із Туреччини до України, завтра, 19 липня. Про це поінформувала адміністрація Міжнародного аеропорту «Запоріжжя», пише ТСН.

Раніше повернення тіла убитого громадянином РФ українця на Батьківщину вже переносили.

«Попередньо, тіло загиблого туриста повинні доставити о 10.10 в четвер. Це буде літак авіакомпанії «Роза вітрів», – повідомили в аеропорту.

Відзначимо, що тіло запорожця мали доставити в Україну ще у вівторок, 17 липня, але транспортування відклали через проблему бюрократичного характеру – не було всіх потрібних для перевезення померлого документів.

Нагадаємо, що ще 7 липня в турецькій курортній Аланії 57-річний житель Запоріжжя зазнав важких тілесних пошкоджень у результаті того, що на території готелю Ganita Holiday Village його сильно побив громадянин РФ. Українця у непритомному стані забрала карета невідкладної допомоги у реанімаційне відділення аланійської лікарні, де наш співгромадянин пролежав у комі тиждень і помер.

Відомо, що конфлікт між українцем і росіянином спалахнув під час перегляду у готелі матчу чемпіонату світу-2018 між збірними Хорватії та Росії.

Охоронники одразу затримали нападника – 30-літнього туриста Андрія Похвального. У відділку, куди доставили вбивцю, росіянин сплатив більш як тисячу доларів застави і ще кілька днів провів на волі (без права покидати Туреччину). Потім його помістили під варту, де в слідчому ізоляторі він нині очікує суду. Росіянину за скоєний ним злочин за кордоном проти життя людини «світить» від 8 до 12 років тюремного ув’язнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, туреччина, українці, вбивство
В тему