17 Липня 2018
Новини

Діві сьогодні відмовлять, а у Водолія вкрадуть

Діві сьогодні відмовлять, а у Водолія вкрадуть

Гороскоп на вівторок, 17 липня, розкаже, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Овен. Краще не проявляти амбіцій. Ваші стриманість і тактовність будуть згодом гідно оцінені.

Телець. День символізує приємну несподіванку. Можливо, кохана людина готує вам сюрприз. Це буде щось таке, чого ви і припустити не могли.

Близнюки. Зірки рекомендують Близнюкам поводитися так, щоб не нашкодити власній  бездоганній  репутації. Хочеться зробити кар’єру? Значить, шукайте нові шляхи для особистісного росту.

Рак. Зверніть увагу на людей, що вас оточують, – можливо, захопившись своїми ідеями і прагненням до матеріального благополуччя, ви зараз втрачаєте можливість зміцнити відносини з ними.

Лев. Не виключено, що доля зіштовхне вас із людьми, які сильно дратуватимуть вас. До кінця дня ви відчуєте себе значно краще, настрій поліпшиться, захочеться спілкуватися, з’явиться тяга до розваг.

Діва. Діві краще відмовитися від усього нового. Щоб полегшити своє становище, потрібно братися за дрібну і рутинну роботу, адже є ймовірність того, що вам сьогодні відмовлять.

Терези. Сприятливий день, що відкриває нові перспективи, коригування намічених планів. Не відмовляйтеся від допомоги друзів, впливових осіб, покровителів.

Скорпіон. Таке поєднання планет може принести різні несподіванки – від безлічі конфліктів до зрад і повного розриву.

Стрілець. Зірки рекомендують усе те, що відбувається, сприймати Стрільцю як даність. Ви під надійною охороною. Кого саме? Себе самого. Якщо є робота, яка «годує», то і не потрібно мріяти про щось більше.

Козеріг. День символізує боротьбу з темними силами, концентрацію енергії. Він сприяє подоланню підступів противників, захисту своїх інтересів.

Водолій. Цей день символізує крадіжки, втрати, зовнішню агресію. Водолії можуть через необережність опинитися в епіцентрі негативних подій.

Риби. Рибам потрібно підтримувати свій зовнішній вигляд на вищому рівні. Тим більше, що настають торжества і масові заходи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему