16 Липня 2018
Новини

Місячний календар на 16 липня 2018 - протипоказана групова робота

Місячний календар на 16 липня 2018 - протипоказана групова робота

16 липня 2018 року в 12:00 – 4-й місячний день. Цей місячний день несе в собі подвійну характеристику: він позитивний і негативний одночасно. Потрібно намагатися не приймати поспішних рішень.

Протипоказана групова робота, передає mirkosmosa.ru.

Сприятливий день, щоб оцінити власні сили, проаналізувати і запланувати перспективи того, що ви зможете здійснити в майбутньому. В цей день слід зважувати кожен свій крок, зіставляти все «за» і «проти». Головне – дотримати гармонію у всіх сферах життя.

Місяць перебуває в зростаючій фазі. У людей поліпшується самопочуття, підвищуються настрій, фізична і емоційна активність. Людина стає більш енергійною і щасливим в делах.Іменно тому на цей період емоційного і фізичного підйому слід планувати всі свої найважливіші й найвідповідальніші справи.

Цей день допоможе позбутися від туги, депресії, неприємних спогадів. Займіться повсякденними справами.

Місяць у знаку Діва. Гарний час для того, щоб вирішувати проблеми, які стосуються вашого способу життя, здоров'я, харчування. Це час сприятливий для всякої кропіткої роботи, що вимагає підвищеної уваги і терпіння.

Відмінний період для ведення бухгалтерії. Гарний час для ділової, наукової, інтелектуальної роботи, навчання, оформлення грошових документів, підвищення своєї кваліфікації. Сприятливо зайнятися наведенням чистоти і порядку, прибиранням.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему