16 Липня 2018
Новини

На Сумщині батько побив дитину до смерті, бо не хотіла вечеряти

На Сумщині батько побив дитину до смерті, бо не хотіла вечеряти

В Сумській області батько забив маленьку дочку за відмову вечеряти.

В Сумській області дитина чотирьох років померла  після того, як рідний батько сильно її побив. Причина такого жорстокого побиття – дівчинка відмовлялася вечеряти, через що дітовбивця буквально озвірів. Інформує прес-служба поліції області.

Про смерть дитини в населеному пункті Білопільського району Сумщини повідомили медики, ще до того, як самі приїхали на виклик. Прибувши на місце, поліцейські побачили моторошну картину: мертва чотирилітня дівчинка лежала в кімнаті на дивані, а на личку в малечі синіли синці.

Батьки дитини стверджували, що доньці напередодні ввечері стало зле і вони вклали спати. Мовляв, думали, засне, а через якийсь час побачили, що дитя мертве.

Та в поліції виникли певні підозри щодо щирості свідчень як матері, так і батька померлої дитини. Правоохоронці почали ставити їм запитання, і через годину подружжя «розкололося». Розповіли, що незадовго до смерті дитину побили. «Привід шокує, – розповідає Андрій Анісімов, начальник Білопільського відділу поліції. – Били, бо дівчинка відмовилася їсти картоплю із хлібом. Це дуже розлютило батька, і він кілька разів ударив її по голові, спочатку пластиковою пляшкою з водою, а потім і рукою. Мати також доклалась до цього».

Згодом батьки справді вклали дитину спати і пішли у справах. Експерти, які оглядали дівчинку, кажуть: дитя захлинулося блювотними масами. Ймовірно, малечі було погано, а поруч не було нікого, хто б вчасно надав допомогу.

Зазначається, що, крім померлої дитини, в сім’ї є ще двоє: старша дівчинка і хлопчик. Свого часу всіх дітей за рішенням соціальних служб передали в інтернат, бо умови, в яких їх ростили, були незадовільними. І тільки в травні двох дівчаток батькам на якийсь час дозволили взяти додому. Як бачимо, краще би не дозволяли…

За фактом смерті дитини порушене кримінальне провадження за ст. 121 ч. 1 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» і ч. 3 ст. 135 «Залишення в небезпеці». Голові сім’ї оголошено про підозру і він перебуває під вартою. Йому світить до восьми років тюремного ув’язнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, діти, смерть, поліція, суми
В тему