15 Липня 2018
Новини

У Харкові нелюди повбивали кошенят у притулку

У Харкові нелюди повбивали кошенят у притулку

У Харкові шкуродери влаштували погром у місцевому притулку для кішок і кошенят. Невідомі залізли у приватний будинок, де волонтери тримали вихованців, і розправилися з тваринами. Знаряддям злочину стали лопата і граблі, які були у будинку.

Про це пишуть «Fakty.ua».

Напад на приватний притулок стався вночі, коли господиня була відсутня. Основними підозрюваними є місцеві підлітки – раніше вони намагалися проникнути в будинок, але хуліганів прогнав сусід.

Як повідомляють волонтери, у дворі будинку жили дві собаки, і вони залишилися живі. Також врятувалися дорослі кішки, які знали, де вихід з дому, і змогли втекти.

«Вранці я була просто шокована. У нас живе багато дорослих кішок і кошенят. Ті, хто вже гуляли на вулиці і знали, де вихід, – втекли. Вони і ночували на вулиці. А дев'ять кошенят, їм по три тижні було, залишилися в будинку. Це жах», – повідомила господиня міні-притулку.

За словами опікуна притулку, правоохоронців їй довелося викликати двічі.

«Слідча група, яка приїхала вранці, просто прийняла заяву, сфотографувала і поїхала. Не взяли ні лопату, не зняли відбитки пальців. Просто поїхали. Потім вже викликали вдруге поліцію. Вони зробили все, що було потрібно», – повідомила жінка.

У поліції вирішують питання про відкриття кримінального провадження за фактом події.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, харків, знущання над тваринами, кримінал
В тему