15 Липня 2018
Новини

Не повторити помилку Пітта: Еністон заплатить колишньому за мовчання

Не повторити помилку Пітта: Еністон заплатить колишньому за мовчання

У лютому цього року Джастін Теру і Дженніфер Еністон оголосили про розлучення. Шлюбний контракт, укладений екс-подружжям, дозволив уникнути будь-яких юридичних складнощів і чвар. Загальний стан пари оцінюється в 240 мільйонів доларів, з яких лише 20 мільйонів належать Теру. Однак, за новими даними, Джен готова заплатити колишньому 5 мільйонів доларів за мовчання. Інсайдери розповіли, що Еністон готова викласти кругленьку суму аби убезпечити себе.

«Джен з жахом думає про те, що буде, якщо Джастін вирішить написати книгу або почне розмовляти з журналістами. Вона хоче швидше залагодити всі справи з Джастіном, тому готова так розщедритися. Дженніфер наполягає на підписанні договору про нерозголошення особистої інформації. Вона прекрасно розуміє, що сказане Джастіном може негативно позначитися на її репутації».

Чого боїться Джен незрозуміло, і які подробиці особистого життя можуть нашкодити її репутації теж залишається загадкою. У пресі неодноразово писали, що вона з чоловіком іноді курила травичку, також всім відомо, що актриса не спілкувалася з хворою мамою аж до її смерті. Питання, за який секрет Джен готова заплатити мільйони, залишається відкритим.

Ймовірно, таке рішення Еністон прийняла після того, як закордонні ЗМІ повідомили про те, що Анджеліна Джолі має намір надати суду свій щоденник, в якому вона записувала подробиці спільного життя з Бредом Піттом. Зокрема там йдеться про те, що чоловік бив її і неодноразово, у стані алкогольного сп’яніння, кричав на дітей.

Два зіркові монстри: Джолі - психопатка, а Пітт – алкоголік

І хоча Бред Пітт запевняє, що щоденник колишньої – вигадка, оприлюднення такої інформації неабияк зіпсує його репутацію.

Нагадаємо, Джен вийшла заміж за Пітта 29 липня 2000 в Малібу. Пара оголосила про розставання 7 січня 2005, 25 березня Еністон подала на розлучення, і вони розлучилися 2 жовтня того ж року.

З травня 2011 року Еністон зустрічалася з актором Джастіном Теру. Вони разом знімалися в комедії «Жага мандрів». 10 серпня 2012 року, після 15 місяців відносин, пара оголосила про заручини в день 41-го дня народження Теру. В ніч з 5 на 6 серпня 2015 вони таємно одружилися в їх власному будинку в Лос-Анджелесі. 16 лютого 2018 року Дженніфер офіційно оголосила про своє розлучення з Джастіном Теру.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, дженніфер еністон, бред пітт, джастін теру
В тему