13 Липня 2018
Новини

Два зіркові монстри: Джолі - психопатка, а Пітт - алкоголік

Два зіркові монстри: Джолі - психопатка, а Пітт - алкоголік

Судова тяганина між Анджеліною Джолі і Бредом Піттом ніяк не завершиться.

Нещодавно стало відомо, що Джолі має намір надати суду свій щоденник, в якому вона записувала подробиці спільного життя з Бредом Піттом. Зокрема там йдеться про те, що чоловік бив її і неодноразово, у стані алкогольного сп’яніння, кричав на дітей.

Про це повідомило видання RadarOnline.

В щоденнику Енджі нібито писала про алкоголізм Бреда, нервові зриви і неадекватну поведінку.

Натомість, кілька годин тому стало відомо, що Бред Пітт у інтерв'ю Weekend Hollywood, розповів, що щоденникам Джолі не варто довіряти.

Актор запевнив, що там записані вигадки Анджеліни. За словами Бреда, його колишня постійно страждала тими чи іншими психічними розладами. Часто у неї була депресія з приводу ваги, що неодноразово призводило до початкової стадії анорексії. Також жінка полюбляла відчуття болі, в зв’язку з чим кілька разів покривала себе татуюваннями.

Хоча, за словами Пітта, більше болю Анджеліна завдавала іншим, в тому числі і своїм дітям. Тому не дивно, що старший син хоче жити з батьком – йому набридло спостерігати біполярні розлади у матері. «Джолі була більш ненормальною, ніж я, і щоденники – це вигадка», – підсумував він.

До речі, сама Анджеліна ніколи не спростовувала цього і сама в інтерв'ю неодноразово зізнавалася, що з юності в пошуках себе «експериментувала», іноді в досить небезпечній формі.

Нагадаємо, 19 вересня 2016 року дружина Пітта, Анджеліна Джолі, подала заяву про розірвання шлюбу. Повідомляється, що причиною розлучення стали розбіжності в методах виховання дітей, а також через алкогольної залежності Бреда Пітта.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, анджеліна джолі, бред пітт, розлучення
В тему