13 Липня 2018
Новини

Чи варто боятися п’ятниці 13 - розповів відомий екстрасенс

Чи варто боятися п’ятниці 13 - розповів відомий екстрасенс

Багато хто вважає п’ятницю 13 числа нещасливим днем, сповненим містики, негативу тощо.

Так це чи ні, і що потрібно робити цього дня – розповів на своїй сторінці у Фейсбук відомий екстрасенс, переможець 16 сезону «Битви екстрасенсів» Сурен Джулакян.

«Я енергет і в прикмети мало вірю, хоча і відчуваю непросту енергетику деяких чисел. Давайте розберемося з тим, що таке п'ятниця 13-го з точки зору енергетичного заряду. Сама по собі цифра 13-ть - дуже потужна, тому що це цифра місії і сили єдності, за допомогою якої цю місію можна виконати. 13-ть - це Ісус Христос і його 12 апостолів! Для мене ця цифра завжди була щасливою!

З іншого боку 13-ть це: 1 + 3 = 4. Що таке чотири? Це рівень матеріалізації трійки. Три - дух і безтілесність. Четвірка руйнує гармонію трійки і укладає її в матеріальні обриси. Простіше кажучи, четвірка - це суть народження. Дух, укладений в плоті - суть нашого життя на цій землі. Так що ж поганого в народженні?

Так! Цифра 13 має важку, сильну енергетику! Але ми самі програмуємо себе, зашкодить нам ця сила або піде на благо нам. Далі! У цьому марновірство значення ще надають дню тижня. П'ятниця 13-е.

Що таке п'ятниця з точки зору енергетики? Це пентаграма - тільки не потрібно лякатися! Пентаграма - це схематичне зображення людини: голова, руки-ноги. Всього 5 точок, з'єднаних нерозривно. На енергетичному рівні субота - це єдність, завершеність, цілісність системи. Тому, я раджу всім і кожному. У п'ятницю 13- го не сидіть вдома і не ховайтеся від міфічних бід цього дня. Зламайте цю систему для себе раз і назавжди. Підіть до міста! Прогуляйтеся з друзями, зустріньтеся з коханими», - розповів екстрасенс.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, містика, екстрасенси
В тему

Останні матеріали