13 Липня 2018
Новини

Випускники Луцького «політеху» отримали дипломи (фото)

Випускники Луцького «політеху» отримали дипломи (фото)

Студенти Луцького національного технічного університету отримали дипломи бакалавра.

Урочистість відбулася на подвір'ї учбового закладу.

Із вітальним словом виступив ректор вищого навчального закладу Петро Савчук.

«Ви непросто випускники. Ви, в найближчому майбутньому, послідовники Стіва Джобса, Ілона Маска, але ви ними не будете, ви будете самими собою. Тому що кожен з вас – це особистість. Кожен з вас прожив, пройшов нелегкий шлях становлення як особистості за ці 4 роки навчання. Сьогодні ви дипломовані фахівці. Ви вже еліта нашого університету, еліта нашої Волині та України», - сказав керівник ЛНТУ.

Петро Савчук додав, що знання, які отримали у виші – це лише частина успіху. Не менш важлива його складова – це робота кожного, в першу чергу над собою.

Ректор зауважив, що хотів би щоб сьогоднішні випускники продовжили своє навчання далі, якщо не в аудиторіях рідного університету то закордоном, тож побажав кожному, уже колишньому студенту, стати успішним і зуміти правильно використати здобуті знання у роботі.

Потому до присутніх звернувся голова Волинської ОДА Олександр Савчук, одразу, назвавши випускників, «молодою надією України».

«Сьогодні ви стаєте вже на шлях дорослого життя. Вам тепер доведеться або далі вчитися, або заробляти гроші. Іншого, напевно, не дано. Знаючи університет, вірю в те, що можливості, які вам були надані – ви використали в повному обсязі, тому ви готові до цього життя, готові до прийняття рішень, ви впевнені в собі. Хочу побажати, щоб ваш шлях не був буремним. У вас є одна мета – працювати на розбудову України, продовжувати авторитет своєї родини, яка вас випустила в світ. Україну треба розбудовувати і прославляти. Хто прийме рішення працювати за кордоном,в добру путь, але там всі повинні знати, що найкращі студенти – це українські, а найкращі студенти в Україні – це волинські. Добра вам, удачі, натхнення,оптимізму і віри в те, що ви правильно обрали свою професію», -  наголосив керманич області.

Привітав присутніх і батько однієї із випускниць ЛНТУ, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

«Сьогодні відбувається випуск нових професіоналів, тих,хто чотири роки тому переживав, мучився, страждав, який вибрати вуз, який вибрати факультет, куди піти вчитися, як визначитись. Але ви визначились. Ви вибрали Луцький національний технічний університет. Ви вибрали спеціальність, вибрали шлях, по якому впевнено будете іти по цьому житті. Багато було труднощів, перешкод, випробовувань, але ви не відступились, ви пройшли цей складний шлях. І кожне випробування – це сходинка, якою ви піднімались до поставленої мети», - зазначив посадовець.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, освіта, внз, Фото, освіта
В тему