13 Липня 2018
Новини

Самбіста з «УКРОПу», який зацідив сусідці в голову за зауваження, виключать із партії

Самбіста з «УКРОПу», який зацідив сусідці в голову за зауваження, виключать із партії

Керівництво партії «УКРОП» чітко визначилося із позицією стосовно нерядового однопартійця із Гостомеля, який завдав тілесних ушкоджень жінці, котра зробила йому зауваження. Політсила засуджує Миколу Пасальського, і він буде виключений зі списків членів партії уже найближчим часом.

«Київська обласна організація «УКРОПу» засуджує дії голови гостомельського осередку Миколи Пасальського та розгляне питання про його виключення з партії через інцидент з побиттям жінки, який відбувся нещодавно у місті Києві», – заявив голова парторганізації Володимир Майбоженко.

Нагадаємо, розголосу набув випадок із участю укропівця Миколи Пасальського у селищі Гостомелі Київської області (7 км від столиці, фактично вже Київ). Інцидент стався ще 9 липня. Пасальський, очільник тутешнього осередка партії, вигулював бійцівського пса породи пітбуль без повідка, а коли місцева жителька попросила вдіти на тварину намордник і взяти на шворку, бо неподалік бавляться діти, отримала від хазяїна собаки (чоловік колишній самбіст, до слова) потужний удар кулаком у лице. Потерпіла – Тетяна Лавриненко – звернулася в поліцію і по допомогу в сприянні поширення інформації про цей обурливий випадок – до інтернет-ЗМІ. Журналісти в свою чергу отримали запис із камер відеоспостереження, на якому зафіксовано, як Пасальський вдарив жінку. Інцидент викликав серед громадськості широкий резонанс.  

«Про цю обурливу ситуацію ми дізналися із соціальних мереж та одразу відреагували, провівши службове розслідування. Подібні дії представника нашої партії вважаємо неприпустимими та категорично засуджуємо таку поведінку. Просимо вибачення у потерпілої Тетяни Лавриненко та обіцяємо, що найближчим часом дамо належну оцінку діям Миколи Пасальського та розглянемо питання про виключення його з партії з одночасною втратою партійних посад. Також ми зацікавлені у негайному розслідуванні з боку правоохоронних органів та сприятимемо усім слідчим діям», – зазначив голова Київської обласної організації «УКРОПу», перший заступник голови Київської обласної ради Володимир Майбоженко.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, напад, поліція, київ
В тему

Останні матеріали