13 Липня 2018
Новини

На Миколаївщині 71-річний дідусь ховав кущі коноплі у грядках з огірками

На Миколаївщині 71-річний дідусь ховав кущі коноплі у грядках з огірками

До Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшла інформація, що місцевий мешканець вирощує наркотичні засоби за місцем проживання.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Отримавши дозвіл суду, поліцейські провели санкціонований обшук у домоволодінні зловмисника та дійсно вилучили наркотичні рослини.

Так, на присадибній ділянці домогосподарства 71-річного чоловіка, поліцейськими було виявлено 45 рослин коноплі, які господар ретельно доглядав та поливав аби рослини швидше росли. З фото, яке зробили правоохоронці зрозуміло, що чоловік ховав кущі коноплі у грядці з огірками та полуниці.

В будинку поліцейські знайшли вже готовий до вживання канабіс, вагою близько 200 г. Зі слів господаря, небезпечні речовини він вирощував виключно для власного вживання.

Вилучене наркозілля направлено на експертне дослідження.

Слідчим підрозділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель», що карається обмеженням волі на строк до трьох років.

Після проведення експертизи вирішуватиметься питання щодо притягнення зловмисника до кримінальної відповідальності. Триває слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, пенсіонери, наркотики, поліція, миколаїв
В тему

Останні матеріали