13 Липня 2018
Новини

Прорвало: на Харківщині чоловік за день обікрав друзів та незнайомця

Прорвало: на Харківщині чоловік за день обікрав друзів та незнайомця

Житель Змієва (місто районного значення в Харківській області) вдень, знаходячись у гостях, побив своїх знайомих та заволодів їх майном, а ввечері пограбував випадкового перехожого.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Харківської області.

До Зміївського відділу поліції протягом доби надійшли два повідомлення про вчинення розбійного нападу та грабежу.

Зі слів потерпілих поліцейські встановили, що 11 липня близько 13:00 зловмисник відпочивав у компанії своїх знайомих. Під час розпивання спиртних напоїв він взяв пусту пляшку від шампанського та вдарив по голові двох товаришів. Після цього чоловік заволодів мобільним телефоном одного з потерпілих та пішов геть.

В той же день о 21:10 він зупинив на вулиці чоловіка, який йшов йому на зустріч, зав’язав з ним бесіду а потім, несподівано, зірвав з нього навушники та втік.

Працівники Зміївського відділу поліції оперативно встановили особу, причетну до вказаних злочинів. Ним виявився 27-річний місцевий житель.

За словами начальника Зміївського відділу поліції Кирила Щербинського, відомості за даними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (грабіж) та ч.1. ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Максимальне покарання, яке загрожує затриманому за такі дії – до 7 років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, напад, пограбування, поліція, харків
В тему