13 Липня 2018
Новини

Гройсман став на захист «євробляхарів»: в образу не дамо

Гройсман став на захист «євробляхарів»: в образу не дамо

Виступаючи сьогодні, 13 липня, з трибуни верховної ради, глава уряду запевнив, що більше не дозволить поліцейським на дорогах репресувати власників «євроблях». Пише ТСН.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв, що «кошмарити» водіїв авто на єврономерах поліція віднині не буде. Із цією метою в глави Кабміну запланована розмова «з ким треба».

«Жодних репресій стосовно водіїв на єврономерах бути не може. Я сьогодні проведу (розмову. – Ред.) з Нацполіцією і з ким необхідно, щоб до врегулювання цього питання на законодавчому рівні ніхто не «кошмарив» людей в цьому питанні... Жодних репресій не буде. Ми вас захистимо і не дамо в образу. Просимо вас дотримуватись закону і правил дорожнього руху. Жодних репресивних дій не буде. А депутатів я б просив максимально швидко затвердити рішення для врегулювання цієї ситуації», – наголосив Прем’єр-міністр .

Після чого адресував кілька слів свого виступу протестувальникам, які в ці хвилини мітингують під стінами ВР: «Я хочу звернутись до всіх протестувальників. У парламенті й уряді немає ваших ворогів. Ми розуміємо проблему й намагаємось її вирішити. Але переходити межу нормальних відносин неприпустимо. Я кажу прямо: вас ніхто принижувати не буде, але й ви не маєте права принижувати депутатів або кого-небудь. Це я говорю організаторам акції. Більш того, я вважаю, що за ними хтось стоїть і використовує їх із іншими брудними схемами», – глава КМУ підозрює, що мітингувальників хтось використовує у своїх схемах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, євробляхи, володимир гройсман, поліція, Політика
В тему