13 Липня 2018
Новини

Місячний календар на 13 липня 2018: не час для нових справ - поки плануйте і мрійте

Місячний календар на 13 липня 2018: не час для нових справ - поки плануйте і мрійте

13 липня 2018 року в 12:00 - 1-й місячний день. Рекомендується внутрішньо сконцентруватися на важливих завданнях, які Вам належить вирішувати в період до наступного молодика.

Передає mirkosmosa.ru.

Уявіть, як би Вам хотілося, щоб вони віришились. Але будьте обережні - будь-які «сценарії» розвитку подій обов'язково виконаються протягом місяця за місячним календарем. Але починати нові справи не треба - обмежтеся поки планами і мріями.

Місяць перебуває у фазі «Новий Місяць», що несе з собою емоційну нестійкість, нервозність і почуття занепокоєння. Внаслідок енергетичного спаду людина стає млявою, загальмованою і байдужою. Знижується продуктивність мозку, послаблюється пам'ять і уважність.

Як наслідок, значно зростає ймовірність помилок. Знижується швидкість реакції на мінливі життєві обставини. Сьогодні не рекомендується займатися важливими справами. Зачекайте більш сприятливий період.

Місяць у знаку Рак. Можлива підвищена емоційність, вразливість. Рекомендується займатися всіма домашніми справами, створювати домашній затишок, піклуватися й опікувати близькими. Займатися серйозними справами не варто.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему