13 Липня 2018
Новини

Під Радою депутат Пинзеник на позашляховику чавив «євробляхарів». Є потерпілий

Під Радою депутат Пинзеник на позашляховику чавив «євробляхарів». Є потерпілий

Автомобіль, в якому перебувало одразу троє народних обранців, в урядовому кварталі, де зараз триває акція власників т. зв. «євроблях», скоїв наїзд на учасника мітингу. Чоловіка госпіталізували з переломом ноги.

П’ятниця 13 явно не мине для столиці спокійно, так само, як і четвер, що їй передував: центральна частина Києва гуде від мітингу водіїв нерозмитнених автомобілів на іноземній реєстрації.  Власники «євроблях» під будівлею парламенту вимагають від влади прийняття законів, котрі би легалізували їхні машини і полегшили розмитнення таких транспортних засобів у країні. Пише видання «Страна.юа».

А вчора ввечері і без того вибухонебезпечну ситуацію в урядовому кварталі підігрів інцидент. Під Радою автомобіль із трьома народними депутатами збив учасника мітингу «євробляхарів». Із травмами, а саме переломом ноги, чоловіка забрала з місця подій «швидка допомога».

За словами очевидців, у парламентарів виник конфлікт із протестувальниками, які на розі вулиць Шовковичної та Інститутської заблокували позашляховик нардепа від «Народного фронту», заступника голови регламентного комітету Павла Пинзеника і почали вимагати вийти із салону. На поміч нардепу кинувся озброєний спецназ поліції, відтісняючи від машини людей. А закінчилося все ДТП – автомобіль, в якому, крім Пинзеника і водія, перебували ще двоє обранців громади, а саме Олег Кришин і Олена Масоріна, наїхав на «євробляхаря». Чоловік отримав серйозну травму – перелом нижньої кінцівки.

Далі активно спрацювала поліція: тоді як розлючені мітингарі заблокували авто, силовики утворили коридор, через який вивели у безпечне місце депутатів.

Настрої протестувальників після цього стали ще більш радикальними: натовп розлючений такими діями представників влади. Тим часом Павло Пинзеник уже озвучив власну версію учорашньої події: мовляв, потерпілий мітингувальник сам видерся йому на капот. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, євробляхи, мітинги, депутати
В тему

Останні матеріали