13 Липня 2018
Новини

Смерть на робочому місці: у Дніпрі на підприємстві загинуло двоє робітників

Смерть на робочому місці: у Дніпрі на підприємстві загинуло двоє робітників

Учора, 12 липня, близько сімнадцятої вечора, дніпропетровські рятувальники отримали повідомлення про вибух на підприємстві у місті Дніпро на вулиці Курсантській, що в Самарському районі міста. Інформує прес-служба обласної ДСНС.

На місце події прибули рятувальники двох ДПРЧ області – 3-ї та 18-ї. На місті співробітники ДСНС встановили, що стався вибух у цеху заводу – під час технологічного процесу в електричній печі із плавлення спеціальних металів вибухнула небезпечна суміш, унаслідок чого були зруйновані цегляна піч та металевий бункер над нею. Цеглою завалило двох робітників.

Одного з потерпілих з-під завалу дістали колеги ще до прибуття надзвичайників, другого чоловіка вилучили з-під цегли вже рятувальники.

Внаслідок вибуху на місці загинула одна людина та одна людина у важкому стані госпіталізована до 2-ї міської лікарні, де від отриманих травм померла.

На ліквідації наслідків працювали 16 рятувальників та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки. На місці трагедії побував виконувач обов’язків начальника ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рятувальники, смерть, дніпро
В тему